19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti Darıca Sancaktepe’de Buluştu

Darıca 02.07.2015 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti Darıca Sancaktepe’de Buluştu

AK Parti Teşkilatı Darıca' da iftarda buluştu.

AK Parti Darıca Teşkilatı Sancatepe’de verilen bir iftarda buluştu. Davetlilerin tamamının katıldığı gözlenen iftara Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta  katıldı. İftar saatine saatler kala Sancaktepe’de davetlilere ayrılan masaların dolduğu gözlendi. İftardan önce konuşan Darıca İlçe Başkanı Muzeffer Bıyık: ‘ Seçim süresince göstermiş olunan gayretlerinize çok teşekkür ederim. Seçimlerde  33 okulun tamamında göstermiş olduğunuz varlığa teşekkürlerimi iletiyorum. Tek Tek bütün okullarda dolaştık. Hepinize teşekkür ediyorum’ dedi. ‘Durmak yok hizmete devam’ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçilen meclis başkanının hayırlı olmasını dilerken sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Dua edelim ülkemizin etrafındaki ateş çemberi son bulsun. Siz de görüyorsunuz ülkemize oynanan oyunları. Ve  Doğu Türkistan’da yapılan katliamlardan dolayı Çin Hükümetini kınıyorum. Biz fiziki olarak yanlarında olamazsakta vicdanen ve kalben onların yanındayız. 25 Temmuzda Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerimiz start verecek. Kadir Gecesinde sahilde  10 bin kişiye iftar vereceğiz. Durmak yok hizmete devam’ ‘Üzerine de katarak ilerleyeceğiz’ Daha sonra sözü AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan aldı. Ceylan konuşmasında teşkilatın çalışmalarından dolayı çok mutlu olduğunu, aynı hızda üstüne de katarak devam etmelerinin gerektiğinden bahsetti. Ayrıca Doğu Türkistan’daki katliama da değinen Ceylan ‘Mazlumun yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Allah’ın izniyle o Müslüman kardeşlerimizde huzura kavuşacaklar. Katliamlar son bulacak’ dedi. Konuşmasının sonunda Ezanın okunmasıyla beraber herkese afiyet olsun dileklerini ileten Ceylan, ‘ Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin’ dedi.
AK Parti Teşkilatı Darıca' da iftarda buluştu.

AK Parti Darıca Teşkilatı Sancatepe’de verilen bir iftarda buluştu. Davetlilerin tamamının katıldığı gözlenen iftara Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta  katıldı.

İftar saatine saatler kala Sancaktepe’de davetlilere ayrılan masaların dolduğu gözlendi. İftardan önce konuşan Darıca İlçe Başkanı Muzeffer Bıyık: ‘ Seçim süresince göstermiş olunan gayretlerinize çok teşekkür ederim. Seçimlerde  33 okulun tamamında göstermiş olduğunuz varlığa teşekkürlerimi iletiyorum. Tek Tek bütün okullarda dolaştık. Hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Durmak yok hizmete devam’

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçilen meclis başkanının hayırlı olmasını dilerken sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Dua edelim ülkemizin etrafındaki ateş çemberi son bulsun. Siz de görüyorsunuz ülkemize oynanan oyunları. Ve  Doğu Türkistan’da yapılan katliamlardan dolayı Çin Hükümetini kınıyorum. Biz fiziki olarak yanlarında olamazsakta vicdanen ve kalben onların yanındayız. 25 Temmuzda Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerimiz start verecek. Kadir Gecesinde sahilde  10 bin kişiye iftar vereceğiz. Durmak yok hizmete devam’

‘Üzerine de katarak ilerleyeceğiz’

Daha sonra sözü AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan aldı. Ceylan konuşmasında teşkilatın çalışmalarından dolayı çok mutlu olduğunu, aynı hızda üstüne de katarak devam etmelerinin gerektiğinden bahsetti. Ayrıca Doğu Türkistan’daki katliama da değinen Ceylan ‘Mazlumun yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Allah’ın izniyle o Müslüman kardeşlerimizde huzura kavuşacaklar. Katliamlar son bulacak’ dedi. Konuşmasının sonunda Ezanın okunmasıyla beraber herkese afiyet olsun dileklerini ileten Ceylan, ‘ Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.