Çayırova için protokol imzalandı

Çayırova 03.07.2015 - 17:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova için protokol imzalandı

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak, projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan 32 derslikli Çayırova Ortaokulu ile Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp hizmete hazır hale getirilen 38 derslikli Yenimahalle İlkokulunun protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

  Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen Törene; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci katıldı. Çayırova Ortaokulu ve Yenimahalle İlkokulunun hayırlı olması temennisiyle Protokolünün imzalanmasının ardından Sayın Valimiz ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. Yapılacak okul binaları 3 Mart 2007 yeni deprem yönetmeliğine ve eğitimde yapılan yapılandırmalara göre uygun ve fonksiyonel bir yapıyla oluşturuldu Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan Çayırova Ortaokulu 32 derslikli, 960 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı  salonu, 1 beden eğitimi salonu,2 zümre odası ve 3 arşiv olmak üzere toplam 7376.03 m2toplam inşaat alanı ve 7,5 milyon TL proje bedeli ile yapımının ele alınması planlandı. Yenimahalle İlkokulu 7.487.39 m2 toplam inşaat alanı ,  7 milyon 127 bin 995 TL proje bedeli ile 38 derslik, 1140 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 2 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı  salonu, 1 beden eğitimi salonu,2 zümre odası ve 3 arşivle hizmet verecek.        
Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak, projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan 32 derslikli Çayırova Ortaokulu ile Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp hizmete hazır hale getirilen 38 derslikli Yenimahalle İlkokulunun protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen Törene; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci katıldı.

Çayırova Ortaokulu ve Yenimahalle İlkokulunun hayırlı olması temennisiyle Protokolünün imzalanmasının ardından Sayın Valimiz ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Yapılacak okul binaları 3 Mart 2007 yeni deprem yönetmeliğine ve eğitimde yapılan yapılandırmalara göre uygun ve fonksiyonel bir yapıyla oluşturuldu

Çayırova Belediyesi tarafından yaptırılacak projesi tamamlanmış ve ihale sürecinde olan Çayırova Ortaokulu 32 derslikli, 960 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı  salonu, 1 beden eğitimi salonu,2 zümre odası ve 3 arşiv olmak üzere toplam 7376.03 m2toplam inşaat alanı ve 7,5 milyon TL proje bedeli ile yapımının ele alınması planlandı.

Yenimahalle İlkokulu 7.487.39 m2 toplam inşaat alanı ,  7 milyon 127 bin 995 TL proje bedeli ile 38 derslik, 1140 öğrenci kapasitesiyle, 6 laboratuvar, 1 kütüphane, 2 rehberlik odası, 2 anasınıfı, 4 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonu, 1 toplantı  salonu, 1 beden eğitimi salonu,2 zümre odası ve 3 arşivle hizmet verecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.