KOSİDEF Herkesi Tuzla'da Buluşturdu

Çayırova 04.07.2015 - 00:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOSİDEF Herkesi Tuzla'da Buluşturdu

Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF), Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde üyelerini iftarda ağırladı. Yaklaşık 2.000 Sinoplunun akın ettiği toplantıya Kocaeli ve Tuzla protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Çayırova İlçe Başkanı Sabahattin Kaya, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Tuzla Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Darıca Ak parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Nazmi Özmen,  katıldı.    STKLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi YAZICI Tuzla Belediyesi olarak KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarına desteğimizi veriyoruz. Bundan sonrada KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla düzenleyeceğimiz faaliyetlerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu geceyi düzenleyen federasyon yönetimine teşekkür ediyorum dedi.  İLÇEMİZDE OLMALARINDAN ÇOK MUTLUYUM İftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Çayırova'da yoğun olarak yaşayan Sinoplu hemşerilerimizle bir arada aynı ilçede yaşamaktan çok mutluyum. Allah birliğiizi bozmasın."dedi.Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinoplu Dr.Turgut ÖZCAN geceye emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik beraberliğe vurgu yaptı.
Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF), Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde üyelerini iftarda ağırladı. Yaklaşık 2.000 Sinoplunun akın ettiği toplantıya Kocaeli ve Tuzla protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Çayırova İlçe Başkanı Sabahattin Kaya, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Tuzla Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Darıca Ak parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı Nazmi Özmen,  katıldı. 

 

STKLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi YAZICI Tuzla Belediyesi olarak KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarına desteğimizi veriyoruz. Bundan sonrada KOSİDEF ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla düzenleyeceğimiz faaliyetlerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu geceyi düzenleyen federasyon yönetimine teşekkür ediyorum dedi. 

İLÇEMİZDE OLMALARINDAN ÇOK MUTLUYUM

İftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Çayırova'da yoğun olarak yaşayan Sinoplu hemşerilerimizle bir arada aynı ilçede yaşamaktan çok mutluyum. Allah birliğiizi bozmasın."dedi.Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sinoplu Dr.Turgut ÖZCAN geceye emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik beraberliğe vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.