Erdinç ve Erkan imzayı attı!

Spor 06.07.2015 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erdinç ve Erkan imzayı attı!

Darıca Gençlerbirliği’ne Eyüpspor’dan kötü haber geldi. Sarı yeşilli temsilcimizin transfer listesinde yer alan Erdinç Pekgöz ve Erkan Yetişmiş, Darıca G.B ile anlaşamayarak Eyüpspor’la sözleşme yenilediler.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B’nin transfer etmek için teklif götürdüğü Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz ve Erkan Yetişmiş, Eyüpspor’la 1’er yıllık sözleşme yenileyerek takımlarında kaldılar. Özellikle Erzurum BBSK’dan da eski öğrencisi olan Erdinç’i transfer etmeyi çok isteyen Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın bu oyuncuyla parasal konularda anlaşamadıkları öğrenildi. İNCEDAL’LA GÖRÜŞTÜLER Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Yavuz İncedal’a duyduğu saygıyı dile getiren ve ‘’Seve seve Darıca’da oynarım’’ diyen stoper oyuncusu Erdinç, Darıca G.B yönetimin parasal konuda kesenin ağzını açmaması sonrasında Eyüpspor’da kaldı. Yusuf Atay’la henüz anlaşma sağlamayan Darıca G.B yönetiminin, Yusuf’la yolların ayrılması olasılığını düşünerek orta sahaya tecrübeli bir futbolcu transfer etmek üzere harekete geçtiği biliniyordu. Orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayacak bir futbolcu almak isteyen Darıca G.B, Eyüpsporlu Erkan Yetişmiş’le de anlaşamayarak bu transferden vazgeçti. Erkan da takımı Eyüpspor’la mukavelesini 1 yıl daha uzatarak takımında kaldı.
Darıca Gençlerbirliği’ne Eyüpspor’dan kötü haber geldi. Sarı yeşilli temsilcimizin transfer listesinde yer alan Erdinç Pekgöz ve Erkan Yetişmiş, Darıca G.B ile anlaşamayarak Eyüpspor’la sözleşme yenilediler.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B’nin transfer etmek için teklif götürdüğü Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz ve Erkan Yetişmiş, Eyüpspor’la 1’er yıllık sözleşme yenileyerek takımlarında kaldılar. Özellikle Erzurum BBSK’dan da eski öğrencisi olan Erdinç’i transfer etmeyi çok isteyen Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın bu oyuncuyla parasal konularda anlaşamadıkları öğrenildi.

İNCEDAL’LA GÖRÜŞTÜLER

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Yavuz İncedal’a duyduğu saygıyı dile getiren ve ‘’Seve seve Darıca’da oynarım’’ diyen stoper oyuncusu Erdinç, Darıca G.B yönetimin parasal konuda kesenin ağzını açmaması sonrasında Eyüpspor’da kaldı. Yusuf Atay’la henüz anlaşma sağlamayan Darıca G.B yönetiminin, Yusuf’la yolların ayrılması olasılığını düşünerek orta sahaya tecrübeli bir futbolcu transfer etmek üzere harekete geçtiği biliniyordu. Orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayacak bir futbolcu almak isteyen Darıca G.B, Eyüpsporlu Erkan Yetişmiş’le de anlaşamayarak bu transferden vazgeçti. Erkan da takımı Eyüpspor’la mukavelesini 1 yıl daha uzatarak takımında kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.