İLKER ÇAKIR'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA!

Spor 08.07.2015 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLKER ÇAKIR'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA!

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak’ın yerine Düzce ilinden atama yapıldığı iddiası gündeme düştü.

Gebze’nin gelişiminde büyük etken olan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mücahit Sak’ın yerine iddiaya göre Düzce İlinden Atama yapılacağı ortaya atıldı. Yaptığı çalışmalardan dolayı adını sık sık gündeme getiren Sak, Gebze’de bir çok projeye imza attı. Son günlerde ülke genelinde yapılan atamalardan görünüşe göre Mücahit Sak’ta nasibini aldı. Buna göre, Mücahit Sak’ın yerine Düzce’de eğitim uzmanı olarak çalışan Gökhan Yavaşer’in atandığı ve Gebze’de görevine başladığı öğrenildi. GEBZESPOR VE TARAFTARI OLARAK ARKASINDAYIZ! Gündeme bomba gibi oturan iddiya karşılık Gebze Spor Başkanı İlker Çakır sessiz kalmadı. Gebze Spor olarak Mücahit Sak’ın arkasında olduğunu belirten Çakır, ‘’ Gebze’nin sportif olarak gelişimine büyük katkı sağlayan İlçe Müdürü Mücahit Sak’ın, Gebze Spor ve taraftarları olarak arkasındayız. Bu ilçeye sağladığı katkılar göz ardı edilemez. Bu konuda üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Gerekirse Gebze’de kalması için Gebzeliler olarak seferberlik başlatırız.’’ dedi.
Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak’ın yerine Düzce ilinden atama yapıldığı iddiası gündeme düştü.

Gebze’nin gelişiminde büyük etken olan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mücahit Sak’ın yerine iddiaya göre Düzce İlinden Atama yapılacağı ortaya atıldı. Yaptığı çalışmalardan dolayı adını sık sık gündeme getiren Sak, Gebze’de bir çok projeye imza attı. Son günlerde ülke genelinde yapılan atamalardan görünüşe göre Mücahit Sak’ta nasibini aldı. Buna göre, Mücahit Sak’ın yerine Düzce’de eğitim uzmanı olarak çalışan Gökhan Yavaşer’in atandığı ve Gebze’de görevine başladığı öğrenildi.

GEBZESPOR VE TARAFTARI OLARAK ARKASINDAYIZ!

Gündeme bomba gibi oturan iddiya karşılık Gebze Spor Başkanı İlker Çakır sessiz kalmadı. Gebze Spor olarak Mücahit Sak’ın arkasında olduğunu belirten Çakır, ‘’ Gebze’nin sportif olarak gelişimine büyük katkı sağlayan İlçe Müdürü Mücahit Sak’ın, Gebze Spor ve taraftarları olarak arkasındayız. Bu ilçeye sağladığı katkılar göz ardı edilemez. Bu konuda üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Gerekirse Gebze’de kalması için Gebzeliler olarak seferberlik başlatırız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.