Kaymakam Karaman'ın İftarda ÖZEL KONUKLARI vardı

Darıca 08.07.2015 - 23:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaymakam Karaman'ın İftarda ÖZEL KONUKLARI vardı

Darıca Kaymakamı Ömer Kaymakam bu akşam ilçede yaşayan şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, STK Temsilcileri ve Hükümet Konağı’na bağlı birimlerin müdürleri ile Elit Otel’de bir iftar yemeği yedi.

Darıca Kaymakamlıı tarafından düzenlenen iftar programında protokol masasında Kaymakam Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan yeşil ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır yer alırken, Kaymakam Karaman, bünyesinde görev yapan birim müdürlerini Elit Otel Restoran’ındaki masalarda şehit aileleri ve gazilerle birlikte oturmasını istedi.  Darıca Huzurevi Sakinleri ve idarecilerininde yer aldığı iftar programında ilçedeki bazı ihtiyaç sahibi vatandaşlrda Kaymakam Karaman’ın özel konukları arasında yer aldılar. Darıca Bir Umut Derneği TemsilcileriGülay Salman ve Sevgi Töngel’de Kayamak Karaman ile aynu masada yer alan STK temsilcileri oldular. TEK TEK İLGİLENDİ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yenilen iftar yemeğinin ardından hemen hemen her masada çay içti, tatlı yedi ve konukları ile sohbet etti. Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyen ve Özel Kalem Müdürü Bilal Gürünç’ün bu talep ve ihtiyaçları not almasını isteyen Kaymakam Karaman ayrıca kısa bir selamlama konuşması da gerçekleştirdi. “Vatan eğer uğrunda kan dökülmüşse o zaman vatandır.” Diyen Kaymakam Karaman, şehit aileleri ve yakınlarının acılarını paylaştı. Muhtarlarla da bir aray gelen kaymakam Karaman, “Zaman zaman mahallerde dolaşıyorum. Vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu ziyaret programlarımda siz de bana eşlik edin. Siz mahallenizi daha iyi tanıyorsunuz. Kimin neye ihtiyacı var mutlaka bana rehberlik edin.”dedi.     
Darıca Kaymakamı Ömer Kaymakam bu akşam ilçede yaşayan şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, STK Temsilcileri ve Hükümet Konağı’na bağlı birimlerin müdürleri ile Elit Otel’de bir iftar yemeği yedi.

Darıca Kaymakamlıı tarafından düzenlenen iftar programında protokol masasında Kaymakam Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan yeşil ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır yer alırken, Kaymakam Karaman, bünyesinde görev yapan birim müdürlerini Elit Otel Restoran’ındaki masalarda şehit aileleri ve gazilerle birlikte oturmasını istedi.  Darıca Huzurevi Sakinleri ve idarecilerininde yer aldığı iftar programında ilçedeki bazı ihtiyaç sahibi vatandaşlrda Kaymakam Karaman’ın özel konukları arasında yer aldılar. Darıca Bir Umut Derneği TemsilcileriGülay Salman ve Sevgi Töngel’de Kayamak Karaman ile aynu masada yer alan STK temsilcileri oldular.

TEK TEK İLGİLENDİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yenilen iftar yemeğinin ardından hemen hemen her masada çay içti, tatlı yedi ve konukları ile sohbet etti. Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyen ve Özel Kalem Müdürü Bilal Gürünç’ün bu talep ve ihtiyaçları not almasını isteyen Kaymakam Karaman ayrıca kısa bir selamlama konuşması da gerçekleştirdi. “Vatan eğer uğrunda kan dökülmüşse o zaman vatandır.” Diyen Kaymakam Karaman, şehit aileleri ve yakınlarının acılarını paylaştı. Muhtarlarla da bir aray gelen kaymakam Karaman, “Zaman zaman mahallerde dolaşıyorum. Vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu ziyaret programlarımda siz de bana eşlik edin. Siz mahallenizi daha iyi tanıyorsunuz. Kimin neye ihtiyacı var mutlaka bana rehberlik edin.”dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.