TÜKSİAD’da iftar bir başka

Gebze 09.07.2015 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD’da iftar bir başka

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği, Ramazan boyunca tüm üyelerini iftarda ağırlıyor. Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) , Ramazan coşkusunu tüm üyeleri ile birlikte yaşıyor.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği,  Ramazan boyunca tüm üyelerini iftarda ağırlıyor. Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Ramazan coşkusunu tüm üyeleri ile birlikte yaşıyor. Ramazan ayının başından buyana sıra dışı iftar programına ev sahipliği yapan Nurettin Aslantürk’ün başkanlığını yaptığı TÜKSİAD, Ramazan’ın başından beri haftada üç gün üyelerini iftar veriyor. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri guruplar halinde Tüksiad üyelerini dernek merkezinde ağırlayan TÜKSİAD’ın sıra dışı Ramazan programı, üyelerin hem ilgisini hem de büyük beğenisini topluyor. Önceki akşam 5. İftar programını yapan ve üyelerinin büyük bir bölümünü ağırlayan TÜKSİAD, bu hafta  içinde kalan üyeleri de bir iki iftar programında buluşturarak Ramazan ayında tüm üyelerini buluşturmanın mutluluğunu yaşayacak. Dernek merkezinde verilen iftar yemeği çok farlı ve sıcak bir atmosferde gerçekleşiyor. İftar programı sonrası konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında üyelere bilgiler veriyor. Bu Ramazan ayı başında yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptıklarını, tüm üyeleri guruplar halinde dernek merkezinde ağırlama kararı aldıklarını ifade eden Nurettin Aslantürk,” Bugüne kadar 5. iftar programını yaptık. Kalan üyelerimiz ile birlikte bir yada iki iftar programı daha yapacağız. Dernek olarak Ramazan coşkusunu üyelerimizle birlikte yaşamanın duygusu başka. Katılım gösteren kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği, Ramazan boyunca tüm üyelerini iftarda ağırlıyor. Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) , Ramazan coşkusunu tüm üyeleri ile birlikte yaşıyor.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği,  Ramazan boyunca tüm üyelerini iftarda ağırlıyor. Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Ramazan coşkusunu tüm üyeleri ile birlikte yaşıyor.

Ramazan ayının başından buyana sıra dışı iftar programına ev sahipliği yapan Nurettin Aslantürk’ün başkanlığını yaptığı TÜKSİAD, Ramazan’ın başından beri haftada üç gün üyelerini iftar veriyor. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri guruplar halinde Tüksiad üyelerini dernek merkezinde ağırlayan TÜKSİAD’ın sıra dışı Ramazan programı, üyelerin hem ilgisini hem de büyük beğenisini topluyor. Önceki akşam 5. İftar programını yapan ve üyelerinin büyük bir bölümünü ağırlayan TÜKSİAD, bu hafta  içinde kalan üyeleri de bir iki iftar programında buluşturarak Ramazan ayında tüm üyelerini buluşturmanın mutluluğunu yaşayacak. Dernek merkezinde verilen iftar yemeği çok farlı ve sıcak bir atmosferde gerçekleşiyor. İftar programı sonrası konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında üyelere bilgiler veriyor. Bu Ramazan ayı başında yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptıklarını, tüm üyeleri guruplar halinde dernek merkezinde ağırlama kararı aldıklarını ifade eden Nurettin Aslantürk,” Bugüne kadar 5. iftar programını yaptık. Kalan üyelerimiz ile birlikte bir yada iki iftar programı daha yapacağız. Dernek olarak Ramazan coşkusunu üyelerimizle birlikte yaşamanın duygusu başka. Katılım gösteren kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.