GENÇSİAD’ta Gebzespor bereketi

Spor 10.07.2015 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD’ta Gebzespor bereketi

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Loya Restoran'da düzenlenen iftarda hem ihtiyaç sahipleri, hem şehit aileleri hemde Gebzespor Yönetimi sevindi.

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Loya Restoran'da düzenlenen iftarda hem ihtiyaç sahipleri, hem şehit aileleri hemde Gebzespor Yönetimi sevindi. Gençsiad tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara, şehit aile ve yakınlarına, gazi ailelerine, yaşılılara verilen iftar yemeği sonrası Gebzespor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turhan dernek yöneticileri için kombine kart almaları yönünde teklifte bulundu. Aileleri sevindiren GENÇSİAD yöneticileri Gebzespor'a karşı da duyarsız kalmadılar.   GEBZELİ İŞ ADAMI MEHMET HOCAOĞLU, GEBZESPOR KOMBİNE KARTI ALARAK KULÜBE BİN TL'LİK KATKI SUNDU.
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Loya Restoran'da düzenlenen iftarda hem ihtiyaç sahipleri, hem şehit aileleri hemde Gebzespor Yönetimi sevindi.

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Loya Restoran'da düzenlenen iftarda hem ihtiyaç sahipleri, hem şehit aileleri hemde Gebzespor Yönetimi sevindi. Gençsiad tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara, şehit aile ve yakınlarına, gazi ailelerine, yaşılılara verilen iftar yemeği sonrası Gebzespor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turhan dernek yöneticileri için kombine kart almaları yönünde teklifte bulundu. Aileleri sevindiren GENÇSİAD yöneticileri Gebzespor'a karşı da duyarsız kalmadılar.

 

GEBZELİ İŞ ADAMI MEHMET HOCAOĞLU, GEBZESPOR KOMBİNE KARTI ALARAK KULÜBE BİN TL'LİK KATKI SUNDU.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.