19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Siirtlilerin İftarında bir araya geldi

Darıca 11.07.2015 - 21:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Siirtlilerin İftarında bir araya geldi

Darıca Siirtliler Derneği geleneksel Ramazan iftar buluşmasını bu sene de sürdürdü.

Darıca Siirtliler Derneği tarafından düzenlenelen geleneksel iftar programına çok sayıda Darıcalı siyasetçi, spor adamı ve işadamları katıldı. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Kemal Öztanık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Belediye Meclis Üyesi Cem Hikmet Çelikel, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Metin İnan, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirtaş, Darıca'da faaliyetlerini sürdüren STK Temsilcileri çok sayıda Siirtli ve Darıcalı Vatandaş derneğin iftar programına katıldı. Yenilen iftar yemeği ve okunan dularla program sona erdi .
Darıca Siirtliler Derneği geleneksel Ramazan iftar buluşmasını bu sene de sürdürdü.

Darıca Siirtliler Derneği tarafından düzenlenelen geleneksel iftar programına çok sayıda Darıcalı siyasetçi, spor adamı ve işadamları katıldı. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Kemal Öztanık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca Belediye Meclis Üyesi Cem Hikmet Çelikel, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Metin İnan, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirtaş, Darıca'da faaliyetlerini sürdüren STK Temsilcileri çok sayıda Siirtli ve Darıcalı Vatandaş derneğin iftar programına katıldı. Yenilen iftar yemeği ve okunan dularla program sona erdi

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.