KARDEŞLİK İFTARININ ADIGÜZEL

Dilovası 12.07.2015 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARDEŞLİK İFTARININ ADIGÜZEL

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin kutsiyetini ve güzelliği ile kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu günlerde Dilova’sında kardeşlik iftarı düzenlendi.

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin kutsiyetini ve güzelliği ile kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu günlerde Dilova’sında kardeşlik iftarı düzenlendi. Ali İhsan Adıgüzel tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına yaklaşık olarak 1.500 kişi katılım sağladı. Aileleri ile birlikte bu güzel organizasyona kaıtlan Dilovası sakinleri böylesine güzel organizasyonların hayırsever kişiler tarafından organize edilmesi ve şehrin merkezinde düzenlenmesinden oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. Bir çok parti temsilcisi, sivil toplum temsilcileri, muhtarların  yer aldığı iftar programında ezan sesi ile birlikte yaklaşın 1.500 kişi oruçlarını açtılar. Dilovası Belediye binasının önünde düzenlenen iftar programına Dilovası halkının yanı sıra diğer ilçelerden de Ali İhsan Adıgüzel’in çok sayıda arkadaşı programa katılım sağlanıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programın katılımın bu denli yoğun olması Ali İhsan Adıgüzel’in bölge halkı tarafından ne kadar çok sevildiğinin bir gösterdi. Program sonunda bir açıklama yapan Adıgüzel “Amacımız bu mübarek günde Dilovası halkı ile ortak bir programda buluşmak ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz bu iftar programlarına nasip olursa bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeyi ve geleneksel kardeşlik iftarı adı altında sürdürmeyi planlamaktayız” açıklamasında bulundu. 
Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin kutsiyetini ve güzelliği ile kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu günlerde Dilova’sında kardeşlik iftarı düzenlendi.

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin kutsiyetini ve güzelliği ile kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu günlerde Dilova’sında kardeşlik iftarı düzenlendi. Ali İhsan Adıgüzel tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına yaklaşık olarak 1.500 kişi katılım sağladı.

Aileleri ile birlikte bu güzel organizasyona kaıtlan Dilovası sakinleri böylesine güzel organizasyonların hayırsever kişiler tarafından organize edilmesi ve şehrin merkezinde düzenlenmesinden oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. Bir çok parti temsilcisi, sivil toplum temsilcileri, muhtarların  yer aldığı iftar programında ezan sesi ile birlikte yaklaşın 1.500 kişi oruçlarını açtılar.

Dilovası Belediye binasının önünde düzenlenen iftar programına Dilovası halkının yanı sıra diğer ilçelerden de Ali İhsan Adıgüzel’in çok sayıda arkadaşı programa katılım sağlanıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programın katılımın bu denli yoğun olması Ali İhsan Adıgüzel’in bölge halkı tarafından ne kadar çok sevildiğinin bir gösterdi.

Program sonunda bir açıklama yapan Adıgüzel “Amacımız bu mübarek günde Dilovası halkı ile ortak bir programda buluşmak ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz bu iftar programlarına nasip olursa bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeyi ve geleneksel kardeşlik iftarı adı altında sürdürmeyi planlamaktayız” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.