19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

1 polis vuruldu!

13.07.2015 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

1 polis vuruldu!

Mardin'in Nusaybin İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi

Mardin'in Nusaybin İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, Abdullah Öcalan’a tecrit uygulandığını iddia ederek, yolları barikatıp eylem yaptı. Olay yerine gelen polis ekiplerine ses bombası, havai fişek ve molotoflarla saldıran gruba polis gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Göstericilerin dağıldığı ara sokaklardan Kalaşnikof tüfekle açılan ateşte 1 polis memuru bacaklarından yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken bölgede güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Ağrı'da ise PKK'lılar ile asker arasında çatışma çıktı. İmralı Adası’nda çarptırıldığı ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’a tecrit uygulandığını ileri süren YDG-H üyeleri Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde Devrim ve Abdulkadir Paşa mahalleleri arasındaki Ahmet Kaya Köprüsü üzerinde ve cadde ve sokakları barikatlarla kapattı. Yüzleri kapalı ellerinde molotoflar bulunan gruptakilerin bazıların üzerine Abdullah Öcalan’ın resminin bulunduğu ve ’Ş. Akif Doğan intikam birimi’ yazılı tişörtler giydiği görüldü. Göstericiler olay yerine gelen polis ekiplerine ses bombası, havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Polis te saldırganlara gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti.  
Mardin'in Nusaybin İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi

Mardin'in Nusaybin İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, Abdullah Öcalan’a tecrit uygulandığını iddia ederek, yolları barikatıp eylem yaptı. Olay yerine gelen polis ekiplerine ses bombası, havai fişek ve molotoflarla saldıran gruba polis gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Göstericilerin dağıldığı ara sokaklardan Kalaşnikof tüfekle açılan ateşte 1 polis memuru bacaklarından yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken bölgede güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

Ağrı'da ise PKK'lılar ile asker arasında çatışma çıktı.

İmralı Adası’nda çarptırıldığı ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’a tecrit uygulandığını ileri süren YDG-H üyeleri Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde Devrim ve Abdulkadir Paşa mahalleleri arasındaki Ahmet Kaya Köprüsü üzerinde ve cadde ve sokakları barikatlarla kapattı. Yüzleri kapalı ellerinde molotoflar bulunan gruptakilerin bazıların üzerine Abdullah Öcalan’ın resminin bulunduğu ve ’Ş. Akif Doğan intikam birimi’ yazılı tişörtler giydiği görüldü. Göstericiler olay yerine gelen polis ekiplerine ses bombası, havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Polis te saldırganlara gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.