KÜTÜPHANELER

İNCEDAL’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

Spor 14.07.2015 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İNCEDAL’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, 5 günlük çalışma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, çok iyi şartlarda çalıştıklarını söyleyerek futbolcularının özverisinden memnun olduğunu söyledi. Ersin’in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına start verdiklerini kaydeden İncedal, transfer edilmesi gereken noktaları tespit ettiklerini ve gereken yerlere nokta transferler yapmak istediklerini söyledi. İncedal, ‘’Bayramdan sonra transferlerimizi netleştireceğimizi düşünüyorum. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Sol bek ve santrafor transferlerimizi birkaç gün içinde bitireceğiz. Yönetimimiz de çok büyük paralar harcamak istemiyor. Kulübümüzün ekonomik durumunu sarsmadan hareket etmeye çalışıyoruz’’dedi. ‘BEN HER ZAMAN BAŞARIYA AÇIM’ Elde ettiği başarılar ve şampiyonlukların sonrasında ‘’Yavuz İncedal başarıya doymuş’’ sözlerinin kendisiyle bağdaşmadığını söyleyen İncedal, hala başarıya aç olduğunu ve yaşadığı güzel tecrübeleri Darıca’ya da yaşatmak olduğunu söyledi. Başarıyı sevdiğini kaydeden İncedal, ‘’ ‘Ben şampiyon yapacağım’ diyen bir hoca eyyamcıdır. O, günü kurtarmak adına yapılan bir açıklamadır. Biz bu tür vaatler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz kesinlikle ilk 5. Birinci de olabiliriz, beşinci de. Fakat arzuladığımız nokta her zamanki gibi zirve olacak’’dedi.
Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, 5 günlük çalışma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, çok iyi şartlarda çalıştıklarını söyleyerek futbolcularının özverisinden memnun olduğunu söyledi. Ersin’in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına start verdiklerini kaydeden İncedal, transfer edilmesi gereken noktaları tespit ettiklerini ve gereken yerlere nokta transferler yapmak istediklerini söyledi. İncedal, ‘’Bayramdan sonra transferlerimizi netleştireceğimizi düşünüyorum. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Sol bek ve santrafor transferlerimizi birkaç gün içinde bitireceğiz. Yönetimimiz de çok büyük paralar harcamak istemiyor. Kulübümüzün ekonomik durumunu sarsmadan hareket etmeye çalışıyoruz’’dedi.

‘BEN HER ZAMAN BAŞARIYA AÇIM’

Elde ettiği başarılar ve şampiyonlukların sonrasında ‘’Yavuz İncedal başarıya doymuş’’ sözlerinin kendisiyle bağdaşmadığını söyleyen İncedal, hala başarıya aç olduğunu ve yaşadığı güzel tecrübeleri Darıca’ya da yaşatmak olduğunu söyledi. Başarıyı sevdiğini kaydeden İncedal, ‘’ ‘Ben şampiyon yapacağım’ diyen bir hoca eyyamcıdır. O, günü kurtarmak adına yapılan bir açıklamadır. Biz bu tür vaatler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz kesinlikle ilk 5. Birinci de olabiliriz, beşinci de. Fakat arzuladığımız nokta her zamanki gibi zirve olacak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.