19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Kardeşçe başlayıp kardeşçe bitireceğiz’

Spor 21.07.2015 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Kardeşçe başlayıp kardeşçe bitireceğiz’

2015-2016 sezonunda 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan Darıca G.B’nin fikstürü belli oldu. Ligin ilk haftasında kent derbisinde deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, ligin 3.haftasını BAY geçecek.

Darıca Gençlerbirliği’ni fikstür çekiminde Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk ile Alt Yapı Sorumluları Hakan Özcan ve Muhammet Ali Özdağ temsil etti. Fikstür çekimi sonrasında gazetemize sıcağı sıcağına değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kendileri açısından olumlu bir fikstür olduğunu söyledi. Beklediklerine yakın bir fikstür olduğunu altını çizen Törk, ‘’Bizim açımızdan dezavatanjlı bir fikstür gibi görünmese de maçlar sahada oynanıyor. Biz bu grupta şampiyon olarak çıkacağımıza yürekten inanıyoruz’’ dedi. TÖRK’TEN GÖLCÜKSPOR’A GÖNDERME Fikstürde Niğe Belediyespor’u takip edecek olan Darıca G.B, ligin ilk haftasında kent derbisinde deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Derbiyi değerlendiren Yakup Törk, ‘’İlk haftanın derbi olması oldukça ilgi çekici. Seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Darıca G.B Kulübü olarak, Gölcükspor maçıyla birlikte ligi kardeşçe başlatıp, kardeşçe bitireceğiz’ dedi.
2015-2016 sezonunda 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan Darıca G.B’nin fikstürü belli oldu. Ligin ilk haftasında kent derbisinde deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, ligin 3.haftasını BAY geçecek.

Darıca Gençlerbirliği’ni fikstür çekiminde Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk ile Alt Yapı Sorumluları Hakan Özcan ve Muhammet Ali Özdağ temsil etti. Fikstür çekimi sonrasında gazetemize sıcağı sıcağına değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kendileri açısından olumlu bir fikstür olduğunu söyledi. Beklediklerine yakın bir fikstür olduğunu altını çizen Törk, ‘’Bizim açımızdan dezavatanjlı bir fikstür gibi görünmese de maçlar sahada oynanıyor. Biz bu grupta şampiyon olarak çıkacağımıza yürekten inanıyoruz’’ dedi.

TÖRK’TEN GÖLCÜKSPOR’A GÖNDERME

Fikstürde Niğe Belediyespor’u takip edecek olan Darıca G.B, ligin ilk haftasında kent derbisinde deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Derbiyi değerlendiren Yakup Törk, ‘’İlk haftanın derbi olması oldukça ilgi çekici. Seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Darıca G.B Kulübü olarak, Gölcükspor maçıyla birlikte ligi kardeşçe başlatıp, kardeşçe bitireceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.