KÜTÜPHANELER

DARICA G.B 10 NUMARASINI BULDU

Spor 22.07.2015 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B 10 NUMARASINI BULDU

Darıca Gençlerbirliği, önemli bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Darıca G.B, Kocaeli Birlikspor’un başarılı futbolcusu Sinan Turan’ı kadrosuna kattı. Sarı yeşilli temsilcimizde 6 sezon boyunca forma giyen ve bu sezon takımdan ayrılan Yusuf Atay’ın yerine transfer edilen Sinan Turan, yeni sezon Darıca G.B forması giyecek. YUSUF’UN YERİNE ALINDI Transferin kesinleşmesinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Sinan Turan’ın kalitesine güvendiğini ve Darıca G.B’ye çok şey katacağını belirti. Sinan’ın PTT 1.Lig ve 2.Lig’de kendisini ispatlamış önemli bir oyuncu olduğunu kaydeden İncedal, transferin hem Sinan için hem Darıca G.B camiası için hayırlı olmasını diledi. Darıca G.B’nin yeni transferi Sinan Turan’ın Cuma günü Darıca G.B kampına katılacağı öğrenildi.
Darıca Gençlerbirliği, önemli bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Darıca G.B, Kocaeli Birlikspor’un başarılı futbolcusu Sinan Turan’ı kadrosuna kattı. Sarı yeşilli temsilcimizde 6 sezon boyunca forma giyen ve bu sezon takımdan ayrılan Yusuf Atay’ın yerine transfer edilen Sinan Turan, yeni sezon Darıca G.B forması giyecek.

YUSUF’UN YERİNE ALINDI

Transferin kesinleşmesinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Sinan Turan’ın kalitesine güvendiğini ve Darıca G.B’ye çok şey katacağını belirti. Sinan’ın PTT 1.Lig ve 2.Lig’de kendisini ispatlamış önemli bir oyuncu olduğunu kaydeden İncedal, transferin hem Sinan için hem Darıca G.B camiası için hayırlı olmasını diledi. Darıca G.B’nin yeni transferi Sinan Turan’ın Cuma günü Darıca G.B kampına katılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.