DARICA'DA ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜLER

Darıca 23.07.2015 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜLER

Darıca Belediyesinin son zamanlarda yaptığı yatırımlar vatandaşlar açısından olumlu karşılanıyor. Yalnız Darıca sahilinde bugün çekilen görüntüler görenleri şaşırttı.

Darıca Belediyesinin sahil boyu yaptığı yatırımlar herkes tarafından olumlu karşılanıyor. Vatandaşların her halinden memnun olduğu görülen Darıca Dudayev parkında hala çalışmalar devam etmekte. Bugün sahilde çekilen görüntüler herkesi şaşırttı. Darıca askeri alanın bulunduğu kısımda vatandaşların da kullandığı sahil bölümünde yaşanılan kirlilik günlerdir orada bulunan sakinlerin dilinde. Darıca’da balık tutmak isteyen vatandaşların genelde ziyaret ettiği yer olan askeri lojmanların yanında kokudan zor duruluyor. Nereden aktığı belli olmayan kirli bir suyun her gün aktığını söyleyen vatandaşlar,belediyenin hala neden önlem almadığından yakınıyor. Artık kokusuyla da çevresinde oturan vatandaşları rahatsız eden bu akan suya, Belediyenin bir çözüm bulmasını bekliyorlar.            
Darıca Belediyesinin son zamanlarda yaptığı yatırımlar vatandaşlar açısından olumlu karşılanıyor. Yalnız Darıca sahilinde bugün çekilen görüntüler görenleri şaşırttı.

Darıca Belediyesinin sahil boyu yaptığı yatırımlar herkes tarafından olumlu karşılanıyor. Vatandaşların her halinden memnun olduğu görülen Darıca Dudayev parkında hala çalışmalar devam etmekte. Bugün sahilde çekilen görüntüler herkesi şaşırttı.

Darıca askeri alanın bulunduğu kısımda vatandaşların da kullandığı sahil bölümünde yaşanılan kirlilik günlerdir orada bulunan sakinlerin dilinde. Darıca’da balık tutmak isteyen vatandaşların genelde ziyaret ettiği yer olan askeri lojmanların yanında kokudan zor duruluyor. Nereden aktığı belli olmayan kirli bir suyun her gün aktığını söyleyen vatandaşlar,belediyenin hala neden önlem almadığından yakınıyor.

Artık kokusuyla da çevresinde oturan vatandaşları rahatsız eden bu akan suya, Belediyenin bir çözüm bulmasını bekliyorlar.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.