Çayırovaspor Çift Gidecek

Spor 26.07.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor Çift Gidecek

Çayırovaspor geçtiğimiz Çarşamba günü start verdiği sezon öncesi çalışmalarında ivmeyi yükseltiyor.

Çarşamba gününden itibaren ger gün 18.00-20.00 arası gerçekleşen antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren Çayırovaspor bu akşam son kez tek antrenman programını uygulayacak. Yarından itibaren sabah kros akşam saatlerinde ise teknik, taktik ve kondüsyon ağırlıklı antrenman programına geçecek olan Çayırovaspor sezon öncesi çalışmalarına çift antrenmanla sürdürecek. YÖNETİM PÜR DİKKAT Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde takım çalışmalarını sürdürürken Murat Gültekin başkanlığında yönetim de takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Özellikle dinlenme tesisi üzerinde ağırlıklı olarak çalışmalarını sürdüren Kulüp Başkanı Murat Gültekin, takımın eksiklikleri ve ihtiyaçları noktasında hassas bir tavır sergiliyor. İZİN SÜRESİNE KADAR DEVAM Tek antrenmandan yarından itibaren çift antrenman periyoduna geçecek olan Çayırovaspor’da futbolcular izin kullanacakları tarihe kadar aralıksız hazırlıklarına devam edecek. Yaz sıcaklarına rağmen futbolcular yeni sezona büyük bir hırs ve moralle hazırlanırken, Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu ve ekibi de çalışma temposundan oldukça memnun görünüyorlar.        
Çayırovaspor geçtiğimiz Çarşamba günü start verdiği sezon öncesi çalışmalarında ivmeyi yükseltiyor.

Çarşamba gününden itibaren ger gün 18.00-20.00 arası gerçekleşen antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren Çayırovaspor bu akşam son kez tek antrenman programını uygulayacak. Yarından itibaren sabah kros akşam saatlerinde ise teknik, taktik ve kondüsyon ağırlıklı antrenman programına geçecek olan Çayırovaspor sezon öncesi çalışmalarına çift antrenmanla sürdürecek.

YÖNETİM PÜR DİKKAT

Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde takım çalışmalarını sürdürürken Murat Gültekin başkanlığında yönetim de takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Özellikle dinlenme tesisi üzerinde ağırlıklı olarak çalışmalarını sürdüren Kulüp Başkanı Murat Gültekin, takımın eksiklikleri ve ihtiyaçları noktasında hassas bir tavır sergiliyor.

İZİN SÜRESİNE KADAR DEVAM

Tek antrenmandan yarından itibaren çift antrenman periyoduna geçecek olan Çayırovaspor’da futbolcular izin kullanacakları tarihe kadar aralıksız hazırlıklarına devam edecek. Yaz sıcaklarına rağmen futbolcular yeni sezona büyük bir hırs ve moralle hazırlanırken, Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu ve ekibi de çalışma temposundan oldukça memnun görünüyorlar.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.