19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Savunma çalıştılar

Spor 27.07.2015 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Savunma çalıştılar

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, savunma ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde günü çift idmanla geçiren Darıca G.B, yoğun çalışma temposunu sürdürdü. Futbolcularından her geçen gün biraz daha vites yükseltmelerini isteyen İncedal, diri ve güçlü bir takım ortaya çıkarmak adına kolları sıvadı. Temsilcimizde son yapılan  antrenmanda  savunma varyasyonarı üzerinde duran Teknik Direktör Yavuz İncedal, rakibi karşılama ve doğru pozisyon alma üzerine bir çalışma gerçekleştirirken, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi. İNCEDAL ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Çalışmaların çok iyi gittiğini kaydeden başarılı çalıştırıcı, takımının temposundan ve futbolcularının iyi niyetli çalışmalarından çok memnun olduğunu söyledi. İşine saygı duyan ve disiplinli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını kaydeden İncedal, ‘’Futbolcularım gerçekten iyi çalışıyor. Bu istekle ve hırsla devam etmemiz gerekiyor. Kampta oynayacağımız hazırlık maçları bizim için iyi bir referans olacak. Kamp dönüşü ligin başlamasına kısa bir süre kalacak. Tüm planlamalarımızı yaptık, keyif veren bir Darıca G.B ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyoruz’’ dedi. 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, savunma ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde günü çift idmanla geçiren Darıca G.B, yoğun çalışma temposunu sürdürdü. Futbolcularından her geçen gün biraz daha vites yükseltmelerini isteyen İncedal, diri ve güçlü bir takım ortaya çıkarmak adına kolları sıvadı. Temsilcimizde son yapılan  antrenmanda  savunma varyasyonarı üzerinde duran Teknik Direktör Yavuz İncedal, rakibi karşılama ve doğru pozisyon alma üzerine bir çalışma gerçekleştirirken, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi.

İNCEDAL ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Çalışmaların çok iyi gittiğini kaydeden başarılı çalıştırıcı, takımının temposundan ve futbolcularının iyi niyetli çalışmalarından çok memnun olduğunu söyledi. İşine saygı duyan ve disiplinli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını kaydeden İncedal, ‘’Futbolcularım gerçekten iyi çalışıyor. Bu istekle ve hırsla devam etmemiz gerekiyor. Kampta oynayacağımız hazırlık maçları bizim için iyi bir referans olacak. Kamp dönüşü ligin başlamasına kısa bir süre kalacak. Tüm planlamalarımızı yaptık, keyif veren bir Darıca G.B ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyoruz’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.