19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gölcükspor antrenmanında şok

Spor 28.07.2015 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gölcükspor antrenmanında şok

Gölcükspor'un antrenmanında yürek burkan anlar

Gölcükspor'un yaptığı antrenman esnasında sahanın ortasına inen helikopter ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Siretiye'de evlerinin avlusundaki kaynar süt kazanının içine düşen 4 yaşındaki Berat için sahaya gelen helikopter ambulans minik Berat'ı İstanbul'a götürdü. TÜM TAKIM YIKILDI Talihsiz bir şekilde kaynar süt kazanının içine düşen ve vücudunun neredeyse tamamı haşlanan 4 yaşındaki Berat Zengin'in yaşadığı bu olay Gölcüksporlu teknik ekip ve futbolcular derin bir hüzne soktu. Berat’ın durumu yürekleri parçalarken Teknik Direktör Ali Beykoz antrenmanı yarıda kesti. Ali Beykoz ve Gölcükspor kaptanı Sezgin Bektaş minik Berat'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Gölcükspor'un antrenmanında yürek burkan anlar

Gölcükspor'un yaptığı antrenman esnasında sahanın ortasına inen helikopter ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Siretiye'de evlerinin avlusundaki kaynar süt kazanının içine düşen 4 yaşındaki Berat için sahaya gelen helikopter ambulans minik Berat'ı İstanbul'a götürdü.

TÜM TAKIM YIKILDI

Talihsiz bir şekilde kaynar süt kazanının içine düşen ve vücudunun neredeyse tamamı haşlanan 4 yaşındaki Berat Zengin'in yaşadığı bu olay Gölcüksporlu teknik ekip ve futbolcular derin bir hüzne soktu. Berat’ın durumu yürekleri parçalarken Teknik Direktör Ali Beykoz antrenmanı yarıda kesti. Ali Beykoz ve Gölcükspor kaptanı Sezgin Bektaş minik Berat'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.