KÜTÜPHANELER

SAHİL VATANDAŞLARA EKMEK KAPISI OLDU

Darıca 02.08.2015 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAHİL VATANDAŞLARA EKMEK KAPISI OLDU

Darıca sahili bir çok vatandaşın evine ekmek götürmek için para kazandığı bir iş kapısı oldu aynı zamanda.

Darıca sahili yapılan güzelleştirmelerin ardından vatandaşların akınına uğramasıyla beraber birçok vatandaş bu durumdan ekmek parası çıkarıyor. Sahil boyunca kurulan ve belediye tarafından izinli olan esnaf, yaşanılan kalabalık durumu değerlendirme şansını yakalıyor. Darıca’da gerçekleştirilen etkinliklerde daha sık gördüğümüz seyyar satıcılar, etkinliklerin iptal olmasının ardından azalsalar da ekmek paralarını kazanmaya devam ediyorlar. Bu yıl 9. Düzenlenmesi planlanan ama yaşanılan olumsuz durumlardan dolayı iptal edilen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması sebebiyle stant açan dernekler de kiraladıkları süre içerisinde orada durmaya devam edip getirdikleri ürünlerle satış yapmaya devam ediyorlar. Derneklerle beraber seyyar satıcıları da eklediğimizde Darıca sahili havasıyla suyuyla vatandaşlara nefes alma imkanı sunarken, ekmek kazancıda sağlıyor.       
Darıca sahili bir çok vatandaşın evine ekmek götürmek için para kazandığı bir iş kapısı oldu aynı zamanda.

Darıca sahili yapılan güzelleştirmelerin ardından vatandaşların akınına uğramasıyla beraber birçok vatandaş bu durumdan ekmek parası çıkarıyor. Sahil boyunca kurulan ve belediye tarafından izinli olan esnaf, yaşanılan kalabalık durumu değerlendirme şansını yakalıyor. Darıca’da gerçekleştirilen etkinliklerde daha sık gördüğümüz seyyar satıcılar, etkinliklerin iptal olmasının ardından azalsalar da ekmek paralarını kazanmaya devam ediyorlar.

Bu yıl 9. Düzenlenmesi planlanan ama yaşanılan olumsuz durumlardan dolayı iptal edilen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması sebebiyle stant açan dernekler de kiraladıkları süre içerisinde orada durmaya devam edip getirdikleri ürünlerle satış yapmaya devam ediyorlar. Derneklerle beraber seyyar satıcıları da eklediğimizde Darıca sahili havasıyla suyuyla vatandaşlara nefes alma imkanı sunarken, ekmek kazancıda sağlıyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.