DARICA VE GEBZE'DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Darıca 07.08.2015 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA VE GEBZE'DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Darıca ve Gebze son zamanda yaşanılan olaylara karşı önlem aldı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda yaşanılan terör olaylarına karşı parti binalarının bulundukları yerlerde önlemler aldı. Her gün 24 saat bir ekip bekletilen teşkilat önlerinde, güvenlik sağlanılarak olası saldırılara karşı önlemler alınıyor. Gebze’de de aynı güvenlik önlemleri geçerli. Ekip arabaları parti binaların önünde bekletilerek hem çevresinin güvenliğini sağlamakta hem de olası muhtemel saldırıları önlemek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaşanılan terör olaylarının ardından birçok konser ve şenliklerin iptal edildiği ilçelerimizde vatandaşlar uygulamalardan memnun. İddialara göre ilçelerimizde yapılan operasyonlar ve alınan bu önlemler eşiğinde yakalanan bir kaç canlı bomba şüphelisi söz konusu. Bu iddialar eşiğinde alınan güvenlik önlemlerinin ne kadar faydalı olduğu görülüyor. 
Darıca ve Gebze son zamanda yaşanılan olaylara karşı önlem aldı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda yaşanılan terör olaylarına karşı parti binalarının bulundukları yerlerde önlemler aldı. Her gün 24 saat bir ekip bekletilen teşkilat önlerinde, güvenlik sağlanılarak olası saldırılara karşı önlemler alınıyor.

Gebze’de de aynı güvenlik önlemleri geçerli. Ekip arabaları parti binaların önünde bekletilerek hem çevresinin güvenliğini sağlamakta hem de olası muhtemel saldırıları önlemek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaşanılan terör olaylarının ardından birçok konser ve şenliklerin iptal edildiği ilçelerimizde vatandaşlar uygulamalardan memnun. İddialara göre ilçelerimizde yapılan operasyonlar ve alınan bu önlemler eşiğinde yakalanan bir kaç canlı bomba şüphelisi söz konusu. Bu iddialar eşiğinde alınan güvenlik önlemlerinin ne kadar faydalı olduğu görülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.