Furkan Çakır kararını vermiş

07.08.2015 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Furkan Çakır kararını vermiş

Gebzespor’un genç ve başarılı yönetici Furkan Çakır, kombine kart satışlarında aktif bir rol üstlenmeye devam ediyor. Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül verenleri bir çatı altında toplamaya kararlı olan Furkan Çakır, kombine kart satışlarını bir hayli önemseyerek var gücüyle çalışıyor.

Gebzespor için büyük önem taşıyan kritik sezon öncesinde satışa sunulan kombine kartları yakın çevresine birer birer dağıtan Furkan Çakır, kulübün kasasına ekonomik olarak katkı sunulmasında önemli bir aracılık üstleniyor. Mor beyazlı takımın antrenmanlarını da sık sık ziyaret ederek futbolcularla yakından ilgilenen Furkan Çakır, yönetim ve takım arasında güzel bir köprü oluşturarak Gebzespor’daki aile havasını gözler önüne seriyor. İSMET ÖZGENÇ GEBZESPOR’UN YANINDA Kent bilincini ortaya çıkararak insanları Gebzespor çatısı altında toplama adına büyük öneme sahip olan Gebzespor-2015-2016 sezonu kombine kartlarına yoğun ilginin devam etmesi tüm Gebzeliler gibi şüphesiz Furkan Çakır’ı da fazlasıyla sevindiriyor. Çakır, Gebze Belediyesi meclis üyesi ve bölgemizin tanınan iş adamlarından İsmet Özgenç’e yeni sezon kombine kartını takdim ederek, Gebzespor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Özgenç, kombine kart alarak Gebzespor Kulübü’ne Bin TL’lik katkı sundu. CENGİZ ÇEŞMECİK TARAFTAR KOMBİNESİ ALDI Öte yandan CSS Kalite Kontrol LTD sahibi Cengiz Çeşmecik de 1 adet taraftar kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu. Çeşmecik’e teşekkür eden Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Gebzespor’a hak ettiği değeri veren, kulübümüzün sadece iyi zamanında değil, zor zamanlarında da yanında olan duyarlı iş adamlarımıza, esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. İSMET ÖZGENÇ KOMBİNE KART ALARAK GEBZESPOR'A BİN TL'LİK KATKI SUNDU. CENGİZ ÇEŞMECİK, GEBZESPOR KOMBİNE KARTI ALARAK KULÜBE 500 TL'LİK KATKI SUNDU.
Gebzespor’un genç ve başarılı yönetici Furkan Çakır, kombine kart satışlarında aktif bir rol üstlenmeye devam ediyor. Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül verenleri bir çatı altında toplamaya kararlı olan Furkan Çakır, kombine kart satışlarını bir hayli önemseyerek var gücüyle çalışıyor.

Gebzespor için büyük önem taşıyan kritik sezon öncesinde satışa sunulan kombine kartları yakın çevresine birer birer dağıtan Furkan Çakır, kulübün kasasına ekonomik olarak katkı sunulmasında önemli bir aracılık üstleniyor. Mor beyazlı takımın antrenmanlarını da sık sık ziyaret ederek futbolcularla yakından ilgilenen Furkan Çakır, yönetim ve takım arasında güzel bir köprü oluşturarak Gebzespor’daki aile havasını gözler önüne seriyor.

İSMET ÖZGENÇ GEBZESPOR’UN YANINDA

Kent bilincini ortaya çıkararak insanları Gebzespor çatısı altında toplama adına büyük öneme sahip olan Gebzespor-2015-2016 sezonu kombine kartlarına yoğun ilginin devam etmesi tüm Gebzeliler gibi şüphesiz Furkan Çakır’ı da fazlasıyla sevindiriyor. Çakır, Gebze Belediyesi meclis üyesi ve bölgemizin tanınan iş adamlarından İsmet Özgenç’e yeni sezon kombine kartını takdim ederek, Gebzespor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Özgenç, kombine kart alarak Gebzespor Kulübü’ne Bin TL’lik katkı sundu.

CENGİZ ÇEŞMECİK TARAFTAR KOMBİNESİ ALDI

Öte yandan CSS Kalite Kontrol LTD sahibi Cengiz Çeşmecik de 1 adet taraftar kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu. Çeşmecik’e teşekkür eden Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Gebzespor’a hak ettiği değeri veren, kulübümüzün sadece iyi zamanında değil, zor zamanlarında da yanında olan duyarlı iş adamlarımıza, esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

İSMET ÖZGENÇ KOMBİNE KART ALARAK GEBZESPOR'A BİN TL'LİK KATKI SUNDU.

CENGİZ ÇEŞMECİK, GEBZESPOR KOMBİNE KARTI ALARAK KULÜBE 500 TL'LİK KATKI SUNDU.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.