CANLI YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR

13.08.2015 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CANLI YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Son dakika haber yayını yapılacağı duyurulan Facebook'a bir yeni özellik daha geliyor. Artık uygulama üzerinden canlı yayın da yapılabilecek!

Sosyal medya uygulaması Facebook,bizim ikinci evimiz oldu diyebiliriz. Yaşadığımız her anı bir bir arkadaşlarımız ile paylaştığımız Facebook ile arkadaşlarımızın o anki ruh halini bile paylaşımları ile anlayabiliyoruz. CANLI YAYIN YAPILACAK Anlık olarak fotoğraf ve durum paylaşımı yapabildiğimiz Facebook üzerinden iOS kullanıcıları canlı yayın yapabilecekler. Periscope uygulamasının tanıtılmasından sonra kullanıcılar Twitter üzerinden canlı yayın yapıyorlar ve kullanıcılar ise bu yapılan canlı yayının sadece Twitter ile sınırlı kalmaması yönünde serzenişlerinden sonra Facebook'da kendi içerisinde anlık olarak canlı yayın yapabilmeye imkan tanıyan güncellemelere başladı. İLK OLARAK İOS KULLANICILARI ULAŞACAK Güncellemenin ne zaman kullanıcılara tanıtılacağı konusunda Facebook tarafından bir ses soluk yok ancak ilk olarak bu canlı yayın güncellemesinin iOS kullanıcılarına dağıtılmaya başlanacağının sinyalleri verilmiş oldu.
Son dakika haber yayını yapılacağı duyurulan Facebook'a bir yeni özellik daha geliyor. Artık uygulama üzerinden canlı yayın da yapılabilecek!
Sosyal medya uygulaması Facebook,bizim ikinci evimiz oldu diyebiliriz. Yaşadığımız her anı bir bir arkadaşlarımız ile paylaştığımız Facebook ile arkadaşlarımızın o anki ruh halini bile paylaşımları ile anlayabiliyoruz.
CANLI YAYIN YAPILACAK
Anlık olarak fotoğraf ve durum paylaşımı yapabildiğimiz Facebook üzerinden iOS kullanıcıları canlı yayın yapabilecekler. Periscope uygulamasının tanıtılmasından sonra kullanıcılar Twitter üzerinden canlı yayın yapıyorlar ve kullanıcılar ise bu yapılan canlı yayının sadece Twitter ile sınırlı kalmaması yönünde serzenişlerinden sonra Facebook'da kendi içerisinde anlık olarak canlı yayın yapabilmeye imkan tanıyan güncellemelere başladı.
İLK OLARAK İOS KULLANICILARI ULAŞACAK
Güncellemenin ne zaman kullanıcılara tanıtılacağı konusunda Facebook tarafından bir ses soluk yok ancak ilk olarak bu canlı yayın güncellemesinin iOS kullanıcılarına dağıtılmaya başlanacağının sinyalleri verilmiş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.