DARICA KABUK DEĞİŞTİRİYOR

Darıca 14.08.2015 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA KABUK DEĞİŞTİRİYOR

Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde şu anda bütün mahallelerde periyotlar halinde çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler. Değişik mahallelerde devam eden asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarıyla şehir adeta yeniden imar edilirken, özellikle Bayramoğlu, Emek ve Piri Reis mahalllerinde yoğunlaşan çalışmalarla bu mahallelerin çehresi değişiyor. Bayramoğlu Mahallesinde yaklaşık iki hafta önce başlayan çalışmalarda parke taşı döşeme işine devam edilirken, kış aylarında da sürecek olan çalışmalarla ada içi tamamen parke taşlarıyla yenilerek, Bayramoğlu’ndaki altyapı ve üstyapı sorunu kökten çözüme kavuşturulmuş olacak. Diğer yandan Emek ve Piri Reis mahallelerinde ise asfalt ve kaldırım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Asfalt serim işleminin yaz ayları sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden yetkililer, gerek görülen yerlerde ise yıl boyunca yama çalışmalarının süreceğini söylediler.      
Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde şu anda bütün mahallelerde periyotlar halinde çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.

Değişik mahallelerde devam eden asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarıyla şehir adeta yeniden imar edilirken, özellikle Bayramoğlu, Emek ve Piri Reis mahalllerinde yoğunlaşan çalışmalarla bu mahallelerin çehresi değişiyor. Bayramoğlu Mahallesinde yaklaşık iki hafta önce başlayan çalışmalarda parke taşı döşeme işine devam edilirken, kış aylarında da sürecek olan çalışmalarla ada içi tamamen parke taşlarıyla yenilerek, Bayramoğlu’ndaki altyapı ve üstyapı sorunu kökten çözüme kavuşturulmuş olacak.

Diğer yandan Emek ve Piri Reis mahallelerinde ise asfalt ve kaldırım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Asfalt serim işleminin yaz ayları sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden yetkililer, gerek görülen yerlerde ise yıl boyunca yama çalışmalarının süreceğini söylediler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.