UEFA’ya gidiyor

Spor 21.08.2015 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UEFA’ya gidiyor

Atromitos Başkanı Georgios Spanos, karşılaşma sonrası maçın hakemlerine sitem etti.

Spanos, “Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu’na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14’e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz” diye konuştu.   "Faullü gol sonucu belirledi" Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçında kendi sahasında 1-0 mağlup olan Atromitos'ta orta saha oyuncusu Britos, maç sonu açıklamalarda bulundu.   Oyuna sonradan dahil olan Britos, fırsatlar bulduklarını belirterek; "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Mükemmel bir maç çıkardık. Pozisyonlar da bulduk ancak golü atamadık. Bu maçın son ana kadar çok zor olacağını biliyorduk. Maçın sonucunu da nihayetinde hakemin kararı belirledi" yorumunu yaptı.   Britos; "Her şey bitmedi. Rövanşta da sonuna kadar savaşacağız. Bugün her şeyi doğru yaptık. Faulle atılan bir gol rakibimize avantaj getirdi." diyerek sözlerini noktaladı. Atromitos'un savunma oyuncusu Fytanidis de hakemin kararının yanlış olduğunu savundu.
Atromitos Başkanı Georgios Spanos, karşılaşma sonrası maçın hakemlerine sitem etti.

Spanos, “Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu’na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14’e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz” diye konuştu.

 

"Faullü gol sonucu belirledi"

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçında kendi sahasında 1-0 mağlup olan Atromitos'ta orta saha oyuncusu Britos, maç sonu açıklamalarda bulundu.
 
Oyuna sonradan dahil olan Britos, fırsatlar bulduklarını belirterek; "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Mükemmel bir maç çıkardık. Pozisyonlar da bulduk ancak golü atamadık. Bu maçın son ana kadar çok zor olacağını biliyorduk. Maçın sonucunu da nihayetinde hakemin kararı belirledi" yorumunu yaptı.
 
Britos; "Her şey bitmedi. Rövanşta da sonuna kadar savaşacağız. Bugün her şeyi doğru yaptık. Faulle atılan bir gol rakibimize avantaj getirdi." diyerek sözlerini noktaladı.
Atromitos'un savunma oyuncusu Fytanidis de hakemin kararının yanlış olduğunu savundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.