Gençler eğitime başladı!

Gebze 21.08.2015 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gençler eğitime başladı!

AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Sürekli Teşkilat' programı pilot il ve ilçe seçilen Gebze’de gerçekleştirildi. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Menekşe Nikah Salonu'nda gerçekleştirilirken, programda Münir Arıkan ‘Hayatına Anlam Kat’ konulu seminer verdi.

Seminere AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Kocaeli İl Genlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti Gebze Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir ve gençlik kolları üyeleri ile gençler katıldı. İKİ İNSANI KORUMALIYIZ Seminer öncesi bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Gününü gün eden, yarınlarına sırtını dönen, dünyayı umursamayan gençler yerine mukaddes değerlerimize, aile bağlarımıza sahip çıkan, zaman ve mekân şuuruyla, ülkemizi sahiplenme bilinciyle sorumluluk bilincinde olan heyecanlarını aklıyla, irfanıyla ülkenin insanlığına hizmetine sunan geleceğe yürüyeceğimizin ifadesini bu salon dava şuurunu kazanmış biz gençlerle el ele vererek ülkemizi, partimizi, teşkilatımıza oynanan oyunlara, komplo ve sabotajlara aldırış etmeden her şeyden korumamız gereken iki insan var. Bu davanın reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hocası Sayın Ahmet Davutoğlu başlatmış olduğumuz çalışmalarla birliğimizi gücümüzü inancımız tamdır." Dedi. TERÖRE LANET ETTİ AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaptığı konuşmada; “Çok güzel bir organizasyon. Pilot il olarak Kocaeli, pilot ilçe olarak Gebze belirlendi. İlk program olması sebebiyle bu salonu seçtik. Bundan sonraki programları belki bir camii de, belki bir salonda, belki de bir salonda gerçekleştireceğiz. Bugün buraya gelen, özellikle ilk defa bir AK Parti programı katılan gençlerimize teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allah’ım inşallah terör olaylarını gerçekleştirenleri kahr-ı perişan etsin.” Dedi. Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda Münir Arıkan gençlere uzun süren bir seminer verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı’nın seminerin sonuna kadar programda kalması dikkat çekerken, düzenlenen program gençler tarafından tam not aldı. MÜNİR ARIKAN KİMDİR? 3 Mart 1967 Cuma günü Gaziantep’te dünyaya geldi. Gaziantep’te doğup büyüyen Arıkan, ilk – orta ve lise eğitimini Osmaniye’de tamamladı. Lise sonrası O.D.T.Ü. Kamu Yönetimi Bölümünü kazandığında takvimler 1984’ü göstermekteydi. O.D.T.Ü. – Kamu Yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümlerinde yükseköğrenimini tamamlayan Arıkan, birçok akademik çalışmada bulunmasının yanı sıra öykü, makale, şiir, bilgi yarışması ve münazara yarışmalarında birincilikler aldı, O.D.T.Ü. Şeref Öğrenciliği ile taltif edildi. Ve o şu ana kadar ki 22 yıllık kariyer hayatında 19 değişik iş yaparak, bir anlamda gönlünü arayan adam rolünü üstelendi.  
AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Sürekli Teşkilat' programı pilot il ve ilçe seçilen Gebze’de gerçekleştirildi. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Menekşe Nikah Salonu'nda gerçekleştirilirken, programda Münir Arıkan ‘Hayatına Anlam Kat’ konulu seminer verdi.

Seminere AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Kocaeli İl Genlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti Gebze Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir ve gençlik kolları üyeleri ile gençler katıldı.

İKİ İNSANI KORUMALIYIZ

Seminer öncesi bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Gününü gün eden, yarınlarına sırtını dönen, dünyayı umursamayan gençler yerine mukaddes değerlerimize, aile bağlarımıza sahip çıkan, zaman ve mekân şuuruyla, ülkemizi sahiplenme bilinciyle sorumluluk bilincinde olan heyecanlarını aklıyla, irfanıyla ülkenin insanlığına hizmetine sunan geleceğe yürüyeceğimizin ifadesini bu salon dava şuurunu kazanmış biz gençlerle el ele vererek ülkemizi, partimizi, teşkilatımıza oynanan oyunlara, komplo ve sabotajlara aldırış etmeden her şeyden korumamız gereken iki insan var. Bu davanın reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hocası Sayın Ahmet Davutoğlu başlatmış olduğumuz çalışmalarla birliğimizi gücümüzü inancımız tamdır." Dedi.

TERÖRE LANET ETTİ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaptığı konuşmada; “Çok güzel bir organizasyon. Pilot il olarak Kocaeli, pilot ilçe olarak Gebze belirlendi. İlk program olması sebebiyle bu salonu seçtik. Bundan sonraki programları belki bir camii de, belki bir salonda, belki de bir salonda gerçekleştireceğiz. Bugün buraya gelen, özellikle ilk defa bir AK Parti programı katılan gençlerimize teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allah’ım inşallah terör olaylarını gerçekleştirenleri kahr-ı perişan etsin.” Dedi. Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda Münir Arıkan gençlere uzun süren bir seminer verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı’nın seminerin sonuna kadar programda kalması dikkat çekerken, düzenlenen program gençler tarafından tam not aldı.

MÜNİR ARIKAN KİMDİR?

3 Mart 1967 Cuma günü Gaziantep’te dünyaya geldi. Gaziantep’te doğup büyüyen Arıkan, ilk – orta ve lise eğitimini Osmaniye’de tamamladı. Lise sonrası O.D.T.Ü. Kamu Yönetimi Bölümünü kazandığında takvimler 1984’ü göstermekteydi. O.D.T.Ü. – Kamu Yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümlerinde yükseköğrenimini tamamlayan Arıkan, birçok akademik çalışmada bulunmasının yanı sıra öykü, makale, şiir, bilgi yarışması ve münazara yarışmalarında birincilikler aldı, O.D.T.Ü. Şeref Öğrenciliği ile taltif edildi. Ve o şu ana kadar ki 22 yıllık kariyer hayatında 19 değişik iş yaparak, bir anlamda gönlünü arayan adam rolünü üstelendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.