Düğünde maganda kurşununun hedefi olan genç kızdan acı haber

22.08.2015 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Düğünde maganda kurşununun hedefi olan genç kızdan acı haber

Bursa’da bir köy düğününde atılan maganda kurşunu babaanne ile torununu hastanelik etti. 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Bursa’da bir köy düğününde atılan maganda kurşunundan yaralanan 16 yaşındaki Beyza bir haftalık hayatta kalma mücadelesini kaybetti.     Olay, 16 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın oğlunun düğününde meydana geldi. Demirtaş Mahallesi’ndeki kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu. Eğlencenin ortasında kanlar içinde kalan babaannenin ağzından kurşun çıkması herkesi şoke etti. Yaralanan babaanne ile torunu hemen hastaneye kaldırıldı. Boynundan giren kurşunun ağzından çıktığı Hasene Sevinç’i protez dişi ölümden kurtardı. Çenesinde çatlak oluştuğu belirlenen Sevinç, Devlet Hastanesi’nde 4 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bursa’da bir köy düğününde atılan maganda kurşunu babaanne ile torununu hastanelik etti. 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.
Bursa’da bir köy düğününde atılan maganda kurşunundan yaralanan 16 yaşındaki Beyza bir haftalık hayatta kalma mücadelesini kaybetti.  
  Olay, 16 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın oğlunun düğününde meydana geldi. Demirtaş Mahallesi’ndeki kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu. Eğlencenin ortasında kanlar içinde kalan babaannenin ağzından kurşun çıkması herkesi şoke etti. Yaralanan babaanne ile torunu hemen hastaneye kaldırıldı. Boynundan giren kurşunun ağzından çıktığı Hasene Sevinç’i protez dişi ölümden kurtardı. Çenesinde çatlak oluştuğu belirlenen Sevinç, Devlet Hastanesi’nde 4 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.