19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da çalışmalar tam gaz devam ediyor

Çayırova 24.08.2015 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da çalışmalar tam gaz devam ediyor

Çayırova Belediyesi kışa girmeden çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor.

Çayırova Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Mahallelerin sorunlarını birebir dinleyen ve bu sorunlara kısa zaman içerisinde çözüm getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, eksikliklerin tamamlanması açısından yapılan çalışmaları yerinden takip ediyor. Çalışma boyunca ilgili kişilerden bilgi alan ve çalışmaları kontrol eden Demirci, bu sırada vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve muhabbet ediyor. Bu konuda vatandaşlarından tam not alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hız kesmeden projeler üretmeyi de sürdürüyor. Bir orada bir burada Fatih Caddesinde yer alan kaldırım çalışmalarını yerinde takip eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi kısa zaman sonra bir başka yerde başka bir çalışmayı kontrol ederken görebiliyorsunuz. Fatih Caddesindeki çalışmaları yerinde kontrol ettikten sonra Akse Mahallesine giden  Demirci, buradaki çalışmaları da kontrol etti. Doğalgaz çalışmalarının ardından yollarda yapılan kazıların asfaltlanma çalışmalarını kontrol eden ve konu hakkında bilgi alan Demirci, burada da vatandaşlarla sohbet etmeyi elden bırakmadı. 
Çayırova Belediyesi kışa girmeden çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor.

Çayırova Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Mahallelerin sorunlarını birebir dinleyen ve bu sorunlara kısa zaman içerisinde çözüm getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, eksikliklerin tamamlanması açısından yapılan çalışmaları yerinden takip ediyor. Çalışma boyunca ilgili kişilerden bilgi alan ve çalışmaları kontrol eden Demirci, bu sırada vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve muhabbet ediyor. Bu konuda vatandaşlarından tam not alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hız kesmeden projeler üretmeyi de sürdürüyor.

Bir orada bir burada

Fatih Caddesinde yer alan kaldırım çalışmalarını yerinde takip eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi kısa zaman sonra bir başka yerde başka bir çalışmayı kontrol ederken görebiliyorsunuz. Fatih Caddesindeki çalışmaları yerinde kontrol ettikten sonra Akse Mahallesine giden  Demirci, buradaki çalışmaları da kontrol etti.

Doğalgaz çalışmalarının ardından yollarda yapılan kazıların asfaltlanma çalışmalarını kontrol eden ve konu hakkında bilgi alan Demirci, burada da vatandaşlarla sohbet etmeyi elden bırakmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.