Öğretmen Atama Tarihleri Ertelendi

26.08.2015 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğretmen Atama Tarihleri Ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önce 7 Eylül olarak belirttiği öğretmen atama tarihi, 15 Eylül'e ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığı 'nın daha önce 7 Eylül olarak belirttiği öğretmen atama tarihinin, 15 Eylül 'e ertelendiği bildirildi. ATAMALAR 15 EYLÜL'DE Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından daha önce 7 Eylül olarak açıklanan öğretmen atama tarihinin eğitim öğretim takviminde yaşanan değişiklikle birlikte ertelendiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre 37 bin öğretmenin ataması, en geç 15 Eylül 'de yapılacak. Başvurular ise 4 Eylül 'de alınmaya başlanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önce 7 Eylül olarak belirttiği öğretmen atama tarihi, 15 Eylül'e ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığı 'nın daha önce 7 Eylül olarak belirttiği öğretmen atama tarihinin, 15 Eylül 'e ertelendiği bildirildi.

ATAMALAR 15 EYLÜL'DE

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından daha önce 7 Eylül olarak açıklanan öğretmen atama tarihinin eğitim öğretim takviminde yaşanan değişiklikle birlikte ertelendiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre 37 bin öğretmenin ataması, en geç 15 Eylül 'de yapılacak. Başvurular ise 4 Eylül 'de alınmaya başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.