16 Eylül'de Açılacak

Gebze 29.08.2015 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

16 Eylül'de Açılacak

Geçen mart ayında Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan halattan kendini sorumlu tutup intihar eden Japon mühendis anısına yaptırılan Haysiyet Anıtı 16 Eylül'de açılacak.

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfezi'nde yapılan Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında, iki yaka arasına gerilen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan ve geçen mart ayında, bilek ve boğazını keserek yaşamına son veren Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi anısına Yalova'da yaptırılan Haysiyet Anıtı'nın açılışı 16 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. İNTİHAR EDİP NOT BIRAKTI Dünyada konusunda uzman ve önemli mühendislerden biri olan Kishi Ryoichi'nin cesedi, geçen mart ayında Yalova 'nın Altınova İlçesi'ndeki mezarlık girişinde okula giden öğrenciler tarafından bulundu. Bileklerini ve boğazını maket bıçağıyla keserek yaşamına son veren mühendis, 'Olayın sorumluluğu tamamen bana ait' yazılı bir not bırakmıştı. HAYSİYET ANITI Olayın ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Japon Mühendisin adının, yaptırılacak Haysiyet Anıtı ile Yalova 'da yaşatılacağını açıklamıştı. 16 EYLÜL'DE AÇILACAK Yalova 'da Gazipaşa Caddesi üzerinde TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal BaşkanıHayrettin Karaca 'nın heykelinin karşı tarafına yerleştirilecek olan Haysiyet Anıtı'nda Japon Mühendis Ryoichi Kishi'nin intihar etme nedeni de anlatılacak. Anıtın açılışı 16 Eylül tarihinde gerçekleşecek.
Geçen mart ayında Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan halattan kendini sorumlu tutup intihar eden Japon mühendis anısına yaptırılan Haysiyet Anıtı 16 Eylül'de açılacak.

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfezi'nde yapılan Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında, iki yaka arasına gerilen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan ve geçen mart ayında, bilek ve boğazını keserek yaşamına son veren Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi anısına Yalova'da yaptırılan Haysiyet Anıtı'nın açılışı 16 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

İNTİHAR EDİP NOT BIRAKTI

Dünyada konusunda uzman ve önemli mühendislerden biri olan Kishi Ryoichi'nin cesedi, geçen mart ayında Yalova 'nın Altınova İlçesi'ndeki mezarlık girişinde okula giden öğrenciler tarafından bulundu. Bileklerini ve boğazını maket bıçağıyla keserek yaşamına son veren mühendis, 'Olayın sorumluluğu tamamen bana ait' yazılı bir not bırakmıştı.

HAYSİYET ANITI

Olayın ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa SalmanJapon Mühendisin adının, yaptırılacak Haysiyet Anıtı ile Yalova 'da yaşatılacağını açıklamıştı.

16 EYLÜL'DE AÇILACAK

Yalova 'da Gazipaşa Caddesi üzerinde TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal BaşkanıHayrettin Karaca 'nın heykelinin karşı tarafına yerleştirilecek olan Haysiyet Anıtı'nda Japon Mühendis Ryoichi Kishi'nin intihar etme nedeni de anlatılacak. Anıtın açılışı 16 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.