Ömer Karaman’dan başsağlığı ziyareti

Darıca 30.08.2015 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ömer Karaman’dan başsağlığı ziyareti

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Erzincan yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin Darıca’daki yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Erzincan'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişinin öldüğü kazada Zehra Aylunçtarhan (36) ile çocukları 11 yaşındaki Duru, 1 yaşındaki ikizler Yağız ve Elif hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hakan Ayluçtarhan (39) ile kayınvalidesi Melihat Birdal'ın (56) tedavisi ise Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresinde, Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık büyükbaş hayvan götüren Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı tır ile karşı yönden gelen Hakan Aylunçtarhan'ın kullandığı 33 UJ 841 plakalı otomobil çarpması sonucu meydana gelen kazanın sonrasında tır sürücüsü Mehmet Bezir Öncü gözaltına alındı. Bugün hayatını kaybeden ailenin acılı yakınlarını ziyaret eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediye Başkan Vekili İsmail Topçu olmak üzere beraberinde bulunan bir çok kişi aileden olayla ilgili bilgi aldı. Taziye dileklerinin ardından yanında bulunan Belediye Başkanvekili İsmail Topçu’yu gösteren Kaymakam Ömer Karaman, ‘’ Belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa yaparız. Gerek Kaymakamlık olarak ben gerekse Belediye Başkanvekilim burada. Ne yapmamız gerekiyorsa bize iletin yeter. ‘’ dedi. Acılarını anladıklarını dile getiren Karaman, herkesle beraber ölenlerin ruhuna Fatiha okudu. Kalkarken de yakınlarıyla tekrar konuşan Karaman, ‘’ Sakın çekinmeyin, bize haber verin, başınız sağolsun. ‘’ dedi.   
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Erzincan yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin Darıca’daki yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Erzincan'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişinin öldüğü kazada Zehra Aylunçtarhan (36) ile çocukları 11 yaşındaki Duru, 1 yaşındaki ikizler Yağız ve Elif hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hakan Ayluçtarhan (39) ile kayınvalidesi Melihat Birdal'ın (56) tedavisi ise Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresinde, Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık büyükbaş hayvan götüren Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı tır ile karşı yönden gelen Hakan Aylunçtarhan'ın kullandığı 33 UJ 841 plakalı otomobil çarpması sonucu meydana gelen kazanın sonrasında tır sürücüsü Mehmet Bezir Öncü gözaltına alındı.

Bugün hayatını kaybeden ailenin acılı yakınlarını ziyaret eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediye Başkan Vekili İsmail Topçu olmak üzere beraberinde bulunan bir çok kişi aileden olayla ilgili bilgi aldı. Taziye dileklerinin ardından yanında bulunan Belediye Başkanvekili İsmail Topçu’yu gösteren Kaymakam Ömer Karaman, ‘’ Belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa yaparız. Gerek Kaymakamlık olarak ben gerekse Belediye Başkanvekilim burada. Ne yapmamız gerekiyorsa bize iletin yeter. ‘’ dedi. Acılarını anladıklarını dile getiren Karaman, herkesle beraber ölenlerin ruhuna Fatiha okudu. Kalkarken de yakınlarıyla tekrar konuşan Karaman, ‘’ Sakın çekinmeyin, bize haber verin, başınız sağolsun. ‘’ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.