GESİAD'a Operasyon!

Gebze 02.09.2015 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESİAD'a Operasyon!

Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği sabah saatlerinde KOM polislerinin baskını ile karşılaştığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; GESİAD'ın Gebze Tatlıkuyu Mahallesi 1301/4 sokak No: 19 Kat:4 adresinde bulunan dernek binasına Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Mali Şubesi polis ekipleri saat saatlerinde baskın yaptı. Baskın haberini alan dernek yöneticileri ve üyeleri dernek binasının olduğu yere geldi. Polisler dernekte bulunan bilgisayarların imajlarını aldığı öğrenildi. Derneği avukatlarının da dernek binasında olduğunu bilgisine ulaşıldı.   BAŞKAN ZENGİNER DE GELDİ GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer polislerin arama yaptığı esnada dernek binasına geldi   ZENGİNER AÇIKLAMA YAPMADI Saat 13.00 sularında dernek binasına GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer geldi. Binaya girişte gazetecilerin sorularına cevap veren Zenginer, "İçerde bulunan arkadaşlarlar bir görüşme yaptıktan sonra açıklama yapacağız. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar." dedi. Polisler derneğe başka kimseyi almıyor. 22 YILLIK DERNEK Gebze Sanayici İş Adamları Derneği, Gebzeli iş adamlarının yurt içi, yurt dışı ve yabancı pazarlardaki aktivitelerini teşvik etmek ve desteklemek, iş hayatında karşılarına çıkan problemlerin çözümünü bulmak amacıyla 29 Aralık 1993 tarihinde kuruldu.   Dernek üyeleri, polisin içeride arama yaptığı sırada dernek binası önünde bekleyişe geçti
Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği sabah saatlerinde KOM polislerinin baskını ile karşılaştığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre;

GESİAD'ın Gebze Tatlıkuyu Mahallesi 1301/4 sokak No: 19 Kat:4 adresinde bulunan dernek binasına Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Mali Şubesi polis ekipleri saat saatlerinde baskın yaptı. Baskın haberini alan dernek yöneticileri ve üyeleri dernek binasının olduğu yere geldi. Polisler dernekte bulunan bilgisayarların imajlarını aldığı öğrenildi. Derneği avukatlarının da dernek binasında olduğunu bilgisine ulaşıldı.

 

BAŞKAN ZENGİNER DE GELDİ


GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer polislerin arama yaptığı esnada dernek binasına geldi

 

ZENGİNER AÇIKLAMA YAPMADI

Saat 13.00 sularında dernek binasına GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer geldi. Binaya girişte gazetecilerin sorularına cevap veren Zenginer, "İçerde bulunan arkadaşlarlar bir görüşme yaptıktan sonra açıklama yapacağız. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar." dedi. Polisler derneğe başka kimseyi almıyor.


22 YILLIK DERNEK

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği, Gebzeli iş adamlarının yurt içi, yurt dışı ve yabancı pazarlardaki aktivitelerini teşvik etmek ve desteklemek, iş hayatında karşılarına çıkan problemlerin çözümünü bulmak amacıyla 29 Aralık 1993 tarihinde kuruldu.

 


Dernek üyeleri, polisin içeride arama yaptığı sırada dernek binası önünde bekleyişe geçti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.