19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Seçime en güçlü şekilde hazırlanmanın gayreti içindeyiz"

Gebze 04.09.2015 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Seçime en güçlü şekilde hazırlanmanın gayreti içindeyiz"

26.Dönem Milletvekilliği adaylığı için dün İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan Bakan Fikri Işık, derneklere yönelik operasyonlar için, “Eğer suç varsa cezasının verilmesi bir hukuk gereğidir. Yapılanda hukuki bir işlemdir.”dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde 26. Dönem milletvekili olmak için başvurdu. Bakan Işık başvurusunda adaylığıyla ilgili değerlendirme yaparak, “Siyasetin temel amacı ülkeye hizmet etmektir. Siyasete başladığımızdan beri en temel önceliğimiz ülkemize hizmet etmek oldu. Kocaeli teşkilatlarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak güzel hizmetlere imza attık. 7 Haziran’da 3. Dönem için başvurmuş ve genel merkez bize 1. Sırada yer vermişti. Ancak seçim sonucunda 1. Parti olmamıza rağmen hükümet kuracak vekil sayısına ulaşamadık. Şu an seçimin yinelenmesi sürecini yaşıyoruz. Bende Kocaeli teşkilatı geleneğine uyarak başvurumu parti binasından yaptım”dedi. UÇUŞLAR ARTACAK Koalisyon kurulamamasının ve HDP’nin Geçici hükümette yer almasının sebebinin Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Işık, ilimizde yapılan ve Gülen Cemaatine yakın derneklere yönelik operasyonlarla ilgili olarak da  “Operasyonlar için ‘AK Parti operasyonları’ ifadeleri gördüm. Bu yargı ile emniyetin verdiği bir talimat. Bu yargının, cumhuriyet savcısının ve hakimin verdiği karar doğrultusunda verdiği karardır. Bunu siyasi malzeme olarak değerlendirmeye katılmıyorum. Eğer suç varsa cezasının verilmesi bir hukuk gereğidir. Yapılanda hukuki bir işlemdir.”dedi. UÇUŞ SAYISI ARTACAK Bakan Fikri Işık konuşmasının son bölümünde Cengiz Topel hava limanıyla ilgili vaatte bulundu. 2016 yılında uçuş ve sefer sayılarının artacağına dikkati çeken Bakan Işık, “Cengiz Topel’de uçuşların durdurulması hiçbir zaman olmadı. 5 Ekim ve sonrası ile kampanyasının hazırlıkları yapılıyor. Bun uçuşların durdurulmadı anlamına gelmiyor. Cengiz Topel bundan sonra güçlenerek halkımıza hizmet etmeye devam edecek. 2016 yılı içerisinde uçuş sayıları artacak”diye konuştu. 
26.Dönem Milletvekilliği adaylığı için dün İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan Bakan Fikri Işık, derneklere yönelik operasyonlar için, “Eğer suç varsa cezasının verilmesi bir hukuk gereğidir. Yapılanda hukuki bir işlemdir.”dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde 26. Dönem milletvekili olmak için başvurdu. Bakan Işık başvurusunda adaylığıyla ilgili değerlendirme yaparak, “Siyasetin temel amacı ülkeye hizmet etmektir. Siyasete başladığımızdan beri en temel önceliğimiz ülkemize hizmet etmek oldu. Kocaeli teşkilatlarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak güzel hizmetlere imza attık. 7 Haziran’da 3. Dönem için başvurmuş ve genel merkez bize 1. Sırada yer vermişti. Ancak seçim sonucunda 1. Parti olmamıza rağmen hükümet kuracak vekil sayısına ulaşamadık. Şu an seçimin yinelenmesi sürecini yaşıyoruz. Bende Kocaeli teşkilatı geleneğine uyarak başvurumu parti binasından yaptım”dedi.

UÇUŞLAR ARTACAK

Koalisyon kurulamamasının ve HDP’nin Geçici hükümette yer almasının sebebinin Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Işık, ilimizde yapılan ve Gülen Cemaatine yakın derneklere yönelik operasyonlarla ilgili olarak da  “Operasyonlar için ‘AK Parti operasyonları’ ifadeleri gördüm. Bu yargı ile emniyetin verdiği bir talimat. Bu yargının, cumhuriyet savcısının ve hakimin verdiği karar doğrultusunda verdiği karardır. Bunu siyasi malzeme olarak değerlendirmeye katılmıyorum. Eğer suç varsa cezasının verilmesi bir hukuk gereğidir. Yapılanda hukuki bir işlemdir.”dedi.

UÇUŞ SAYISI ARTACAK

Bakan Fikri Işık konuşmasının son bölümünde Cengiz Topel hava limanıyla ilgili vaatte bulundu. 2016 yılında uçuş ve sefer sayılarının artacağına dikkati çeken Bakan Işık, “Cengiz Topel’de uçuşların durdurulması hiçbir zaman olmadı. 5 Ekim ve sonrası ile kampanyasının hazırlıkları yapılıyor. Bun uçuşların durdurulmadı anlamına gelmiyor. Cengiz Topel bundan sonra güçlenerek halkımıza hizmet etmeye devam edecek. 2016 yılı içerisinde uçuş sayıları artacak”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.