Darıca G.B maçından önce patladı

Spor 06.09.2015 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B maçından önce patladı

Darıca G.B maçından önce patladı

3. Lig 3. Grup'ta ilk iki maçını kaybeden Gölcükspor, Körfez İskenderunspor'a patladı. Rakibini Abuzer'in 2, Ender ve Yeldar'ın golleri ile 4-0 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar, Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Darıca G.B maçı öncesinde moral depoladı. Maçı ilk yarıda koparan temsilcimiz 2. dakikada Abuzer'in kale ağzında tamamladığı topla öne geçti. 5 dakika sonra günün iyilerinden Ender, ilk önce topu önüne çekti ve sağ ayağı ile kalecinin sağından topu ikinci kez ağlara gönderdi. 3. golde ise sahneye Yeldar çıktı. Uzak kale direği yakınlarında topu kafa vuruşu ile ağlara gönderen Yeldar ilk yarının sonucunu tayin etti: 3-0. TARİHİ FARK KAÇTI Gölcükspor 48'de farkı 4'e çıkardı. Sağ kanattaki Yeldar'ın ortasını Abuzer kafa vuruşu ile tamamladı. Günün yıldızlarından Aziz 53. dakikada şık çalımları ile son çizgiye indi. Pasında Abuzer ve Yeldar topu ıskaladı. 59'da yine Aziz topu Yeldar'a verdi. Ender, Abuzer ve Sezgin bomboş kalmasına rağmen Yeldar kendisi şutu denedi ve top üstten auta çıktı. 78'de Aziz ve Ender çok iyi paslaştı. Top son olarak Abuzer'e geldi. Topu iyi kontrol edemeyen Abuzer mutlak gol pozisyonunu harcamış oldu. Mücadelede başka gol olmadı ve Gölcükspor, Körfez İskenderun'u 4-0 mağlup ederek 3. hafta sonunda ilk puanlarını kazandı.
Darıca G.B maçından önce patladı

3. Lig 3. Grup'ta ilk iki maçını kaybeden Gölcükspor, Körfez İskenderunspor'a patladı. Rakibini Abuzer'in 2, Ender ve Yeldar'ın golleri ile 4-0 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar, Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Darıca G.B maçı öncesinde moral depoladı.

Maçı ilk yarıda koparan temsilcimiz 2. dakikada Abuzer'in kale ağzında tamamladığı topla öne geçti. 5 dakika sonra günün iyilerinden Ender, ilk önce topu önüne çekti ve sağ ayağı ile kalecinin sağından topu ikinci kez ağlara gönderdi. 3. golde ise sahneye Yeldar çıktı. Uzak kale direği yakınlarında topu kafa vuruşu ile ağlara gönderen Yeldar ilk yarının sonucunu tayin etti: 3-0.

TARİHİ FARK KAÇTI

Gölcükspor 48'de farkı 4'e çıkardı. Sağ kanattaki Yeldar'ın ortasını Abuzer kafa vuruşu ile tamamladı. Günün yıldızlarından Aziz 53. dakikada şık çalımları ile son çizgiye indi. Pasında Abuzer ve Yeldar topu ıskaladı. 59'da yine Aziz topu Yeldar'a verdi. Ender, Abuzer ve Sezgin bomboş kalmasına rağmen Yeldar kendisi şutu denedi ve top üstten auta çıktı. 78'de Aziz ve Ender çok iyi paslaştı. Top son olarak Abuzer'e geldi. Topu iyi kontrol edemeyen Abuzer mutlak gol pozisyonunu harcamış oldu. Mücadelede başka gol olmadı ve Gölcükspor, Körfez İskenderun'u 4-0 mağlup ederek 3. hafta sonunda ilk puanlarını kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.