Darıca Gölcük’te tur arıyor

Spor 08.09.2015 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Gölcük’te tur arıyor

Ligin 3.haftasını BAY geçen Darıca G.B, yarın kupa mesaisi yapacak. Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında yarın deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak olan sarı yeşilliler, ligin ilk haftasında deplasmanda 3-1 yendiği rakibine yine aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 1.Tur’dan merhaba diyecek olan Darıca G.B, kupadaki ilk sınavını Gölcükspor deplasmanında verecek. Ligin ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu rakibini 3-1 yenerek sezona flaş bir giriş yapan sarı yeşilliler, aynı tarifeyi bu kez kupada uygulamak istiyor. Tek eleminasyon sistemine göre oynanacak olan Gölcükspor-Darıca G.B maçında 90 dakikada eşitlik bozulmadığı taktirde maç uzatmalara gidecek. 15’er dakikadan oluşan iki devre halinde oynanacak olan uzatmalarda yine eşitlik bozulmazsa, tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. İNCEDAL KADRODA ROTASYON YAPACAK Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, kupa maçında kadroda rotasyona gidecek. Gölcükspor ve Niğde Belediyespor maçlarında aynı 11’i sahaya süren İncedal, bu kez 2 ya da 3 farklı oyuncuyu sahaya sürecek. Öte yandan ligin ilk haftasında Gölcük’te oynanan lig maçına 1 gün önceden giderek kampa giren Darıca Gençlerbirliği, bu kez maç günü Gölcük’e gitme kararı aldı. Gölcük Şehir Stadı’nda yarın oynanacak olan mücadele saat 15:30’da başlayacak.
Ligin 3.haftasını BAY geçen Darıca G.B, yarın kupa mesaisi yapacak. Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında yarın deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak olan sarı yeşilliler, ligin ilk haftasında deplasmanda 3-1 yendiği rakibine yine aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 1.Tur’dan merhaba diyecek olan Darıca G.B, kupadaki ilk sınavını Gölcükspor deplasmanında verecek. Ligin ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu rakibini 3-1 yenerek sezona flaş bir giriş yapan sarı yeşilliler, aynı tarifeyi bu kez kupada uygulamak istiyor. Tek eleminasyon sistemine göre oynanacak olan Gölcükspor-Darıca G.B maçında 90 dakikada eşitlik bozulmadığı taktirde maç uzatmalara gidecek. 15’er dakikadan oluşan iki devre halinde oynanacak olan uzatmalarda yine eşitlik bozulmazsa, tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

İNCEDAL KADRODA ROTASYON YAPACAK

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, kupa maçında kadroda rotasyona gidecek. Gölcükspor ve Niğde Belediyespor maçlarında aynı 11’i sahaya süren İncedal, bu kez 2 ya da 3 farklı oyuncuyu sahaya sürecek. Öte yandan ligin ilk haftasında Gölcük’te oynanan lig maçına 1 gün önceden giderek kampa giren Darıca Gençlerbirliği, bu kez maç günü Gölcük’e gitme kararı aldı. Gölcük Şehir Stadı’nda yarın oynanacak olan mücadele saat 15:30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.