Lige döndük 3-4

Spor 09.09.2015 - 20:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lige döndük 3-4

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Türkiye Kupası 1.Tur'unda karşı karşıya geldiği Gölcükspor'a 120 dakikası 0-0 biten maçta penaltı atışları sonucunda 4-3 yenilerek kupaya ilk turda veda etti.

Gölcük Şehir Stadı'da oynanan karşılaşma oldukça düşük tempoda oynandı. Ligin ilk haftasında dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın aksine bu kez tribünler boş kaldı. Darıca GB Teknik Direktörü Yavuz İncedal Gölcükspor karşısında 6 farklı oyuncuyu sahaya sürdü. Karşılaşmanın 20.dakikasında kafasını yere vuran ve hastaneye kaldırılan Emre Aktaş, yerini İbrahim Yılmaz'a bıraktı. ÖMER TEHLİKE YARATTI İlk yarıda Ömer Demircan'ın net pozisyonu dışında hücumda etkili olamayan sarı yeşilliler soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Mücadalenin ikinci yarısında yine Ömer Demircan'nla net bir fırsat yakalayan Darıca G.B bu kez kaleci Veysel'i geçemedi. Düşük tempoda geçen maça sık sık çalınan gereksiz düdükler de eklenince maçın 90 dakikası golsüz eşitlikle sonuçlandı. KEMAL PENALTILARDA YILDIZLAŞTI 15'er dakikadan oluşan iki devre halinde oynanan uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında başarılı file bekçimiz Kemal 2 penaltı atışında rakip futbolculara geçit vermemesine rağmen Gölcükspor Darıca G.B'ye penaltı atışlarında 4-3'lük üstünlük kurarak kupada bir üst tura yükselen taraf oldu. Darıca G.B'de Tuncay, İbrahim Yılmaz ve Gökhan Öztürk penaltı atışlarını gole çevirirken, Nurullah, Sadi, Selçuk ve Sinan penaltı atışlarından faydalanamadılar.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Türkiye Kupası 1.Tur'unda karşı karşıya geldiği Gölcükspor'a 120 dakikası 0-0 biten maçta penaltı atışları sonucunda 4-3 yenilerek kupaya ilk turda veda etti.

Gölcük Şehir Stadı'da oynanan karşılaşma oldukça düşük tempoda oynandı. Ligin ilk haftasında dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın aksine bu kez tribünler boş kaldı. Darıca GB Teknik Direktörü Yavuz İncedal Gölcükspor karşısında 6 farklı oyuncuyu sahaya sürdü. Karşılaşmanın 20.dakikasında kafasını yere vuran ve hastaneye kaldırılan Emre Aktaş, yerini İbrahim Yılmaz'a bıraktı.

ÖMER TEHLİKE YARATTI

İlk yarıda Ömer Demircan'ın net pozisyonu dışında hücumda etkili olamayan sarı yeşilliler soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Mücadalenin ikinci yarısında yine Ömer Demircan'nla net bir fırsat yakalayan Darıca G.B bu kez kaleci Veysel'i geçemedi. Düşük tempoda geçen maça sık sık çalınan gereksiz düdükler de eklenince maçın 90 dakikası golsüz eşitlikle sonuçlandı.

KEMAL PENALTILARDA YILDIZLAŞTI

15'er dakikadan oluşan iki devre halinde oynanan uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında başarılı file bekçimiz Kemal 2 penaltı atışında rakip futbolculara geçit vermemesine rağmen Gölcükspor Darıca G.B'ye penaltı atışlarında 4-3'lük üstünlük kurarak kupada bir üst tura yükselen taraf oldu. Darıca G.B'de Tuncay, İbrahim Yılmaz ve Gökhan Öztürk penaltı atışlarını gole çevirirken, Nurullah, Sadi, Selçuk ve Sinan penaltı atışlarından faydalanamadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.