GEBZSESPOR’A KUCAK AÇTILAR

Spor 10.09.2015 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZSESPOR’A KUCAK AÇTILAR

Gebze protokolünün ardından bölgemizin önde gelen sanayicileri de Gebzespor’a destek için harekete geçti. OSB Başkanları ve Gebze protokolünün katıldığı toplantıda gündem Gebzespor oldu. Protokol ve sanayiciler, Mor Menekşeler için destek sözü verirken, Gebzespor için tarihe geçecek bir gün yaşandı.

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve GTO Başkanı Nail Çiler’in Gebzespor’a maddi destek talebi OSB Başkanlarını bir araya getirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın ev sahipliğinde Egro Cafe&Restaurant’ta gerçekleşen Gebzespor zirvesine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, bir dönem Gebzespor’da yöneticilik yapan Ayhanlar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzesporlu yöneticiler Adem Yıldırım ve Ümit Aydın katıldı. DESTEK SÖZÜ VERDİLER Samimi bir ortamda geçen toplantıda OSB Başkanlarının Gebzespor’a ciddi destek sözü vereceklerini beyan ettikleri öğrenildi. Başkan İlker Çakır, Gebzespor’a desteklerinden dolayı OSB Başkanlarına, Kaymakam Mehmet Arslan’a, Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, Emniyet Müdürü Güner Yılmaz'a, GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti.
Gebze protokolünün ardından bölgemizin önde gelen sanayicileri de Gebzespor’a destek için harekete geçti. OSB Başkanları ve Gebze protokolünün katıldığı toplantıda gündem Gebzespor oldu. Protokol ve sanayiciler, Mor Menekşeler için destek sözü verirken, Gebzespor için tarihe geçecek bir gün yaşandı.

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve GTO Başkanı Nail Çiler’in Gebzespor’a maddi destek talebi OSB Başkanlarını bir araya getirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın ev sahipliğinde Egro Cafe&Restaurant’ta gerçekleşen Gebzespor zirvesine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, bir dönem Gebzespor’da yöneticilik yapan Ayhanlar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzesporlu yöneticiler Adem Yıldırım ve Ümit Aydın katıldı.

DESTEK SÖZÜ VERDİLER

Samimi bir ortamda geçen toplantıda OSB Başkanlarının Gebzespor’a ciddi destek sözü vereceklerini beyan ettikleri öğrenildi. Başkan İlker Çakır, Gebzespor’a desteklerinden dolayı OSB Başkanlarına, Kaymakam Mehmet Arslan’a, Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, Emniyet Müdürü Güner Yılmaz'a, GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.