KO-MEK sergisi Gebze Center'da

Gebze 13.09.2015 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KO-MEK sergisi Gebze Center'da

KO-MEK Gebze bölgesindeki kursiyerlerin hazırlamış olduğu eserlerden düzenlenen sergi halkın beğenisine sunuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) kursiyerlerinin başarısını ve verilen eğitimin kalitesini göstermek için düzenlediği sergi Gebze Center'da açıldı. Gebze bölgesinde bulunan Gebze, Beylikbağı, Darıca ve Dilovası Kurs Merkezlerinden kursiyerlerin yıl içinde hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı sergi, Gebze Center AVM'ye gelen vatandaşları adeta büyüledi. FARKLI BRANŞLAR BEĞENİ TOPLADI On ikinci yılına giren KO-MEK, bu yıla özel farklı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergide farklı branşlarda yapılan eserler ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Birbirinden güzel 65 eserin görücüye çıktığı sergide, İğne Oyası,Tel Kırma, Mefruşat, File, Makine Nakışı, El Nakışı, Dantel Anglez branşlarından ürünler yer aldı. ''GÖNÜLDEN TAVSİYE EDİYORUM'' Sergiye Darıca Kurs Merkezi'nden katılan Zerrin Kılıç, KO-MEK kurslarının boş zamanlarını değerlendirme konusunda çok faydalı olduğunu ve stres attıklarını söyledi. Kursları herkese tavsiye eden Kılıç, ''Sabrederek devamlılık gösterdiğiniz sürece çok güzel ürünler çıkıyor. KO-MEK iyi ki var. Bütün ev hanımlarına gönülden tavsiye ediyorum'' dedi. Darıca Kurs Merkezi'nden Samiye Nergis ise iğne oyası bilmediğini ve KO-MEK kurslarına gelerek öğrendiğini, Kur'an-ı Kerim Kursu'ndan da yararlandığını belirterek, herkese tavsiye etti. Gebze Center AVM'nin 1. katında açılan sergi 13 Eylül Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.
KO-MEK Gebze bölgesindeki kursiyerlerin hazırlamış olduğu eserlerden düzenlenen sergi halkın beğenisine sunuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) kursiyerlerinin başarısını ve verilen eğitimin kalitesini göstermek için düzenlediği sergi Gebze Center'da açıldı. Gebze bölgesinde bulunan Gebze, Beylikbağı, Darıca ve Dilovası Kurs Merkezlerinden kursiyerlerin yıl içinde hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı sergi, Gebze Center AVM'ye gelen vatandaşları adeta büyüledi.

FARKLI BRANŞLAR BEĞENİ TOPLADI

On ikinci yılına giren KO-MEK, bu yıla özel farklı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergide farklı branşlarda yapılan eserler ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Birbirinden güzel 65 eserin görücüye çıktığı sergide, İğne Oyası,Tel Kırma, Mefruşat, File, Makine Nakışı, El Nakışı, Dantel Anglez branşlarından ürünler yer aldı.

''GÖNÜLDEN TAVSİYE EDİYORUM''

Sergiye Darıca Kurs Merkezi'nden katılan Zerrin Kılıç, KO-MEK kurslarının boş zamanlarını değerlendirme konusunda çok faydalı olduğunu ve stres attıklarını söyledi. Kursları herkese tavsiye eden Kılıç, ''Sabrederek devamlılık gösterdiğiniz sürece çok güzel ürünler çıkıyor. KO-MEK iyi ki var. Bütün ev hanımlarına gönülden tavsiye ediyorum'' dedi. Darıca Kurs Merkezi'nden Samiye Nergis ise iğne oyası bilmediğini ve KO-MEK kurslarına gelerek öğrendiğini, Kur'an-ı Kerim Kursu'ndan da yararlandığını belirterek, herkese tavsiye etti. Gebze Center AVM'nin 1. katında açılan sergi 13 Eylül Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.