Tek atışla 3 puan 1-0

Çayırova 13.09.2015 - 19:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tek atışla 3 puan 1-0

Süper Amatör Lig’in ilk haftasında Kuştepe Arena Stadı’nda Tavşantepespor’u aüırlayan Çayırovaspor rakibini Ahmet’in ayağından kazandığı tek golle geçti

İki takımda da ligin ilk haftası olması nedeniylebüyük heyecan içinde çıktığı karşılaşmada Tavşantepespor’un sert futbolu Çayırovaspor’a istediği futbolu oynatmadı.Ancak konuk ekibin sert futbolu kendisi içinde pahalıya mal oldu. Tavşantepespor ikinci yarıda iki futbolcusunun kırmızı kartla atılması ile maçı 9 kişi tamamlayabildi. TRİBÜNLER ÇOĞALMAYA BAŞLADI Geçtiğimiz sezon taraftarların ve futbolseverlerin yoğun ilgi göstermediği Çayırovaspor karşılaşmaları sonrasında ligin ilk haftasında tribünde yeşil siyahlı takıma destek veren Çayırovalılar görüldü. Tavşantepespor kulüp başkanı ile protokol tribününde yer alan Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin’in yanı sıra Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Meclis Üyeleri ve çevre ilçelerden gelen spor adamları karşılaşmayı izleyen isimler oldu. KADRO KALİTESİ DE HEYECAN YAPT Engin, Muammer, Güney, Ömer, Bora,, İdris, Fatih, Gökhan gibi önemli oyuncuları ile sahaya çıkan Çayırovaspor’da  Talha oynamazken Nihat’ta ikinci yarı karşılaşmaya dahil oldu. Ancak çok koşan ve sert bir futbol tercih eden Tavşantepespor Çayırovaspor’un istediği futbolu sahaya yansıtmasına izin vermedi. İlk yarıda Güney’in sol kanttan ark arka direğe ortaladığı topa İdris ve Ahmet birlikte çıktılar. İdris kafa vuruşu yapmak yerine topu Ahmet’e bırakınca yağının içi ile düzgün vuruşu ağları buldu ve Çayırovaspor’a 3 puan kazandıran gol skorboarda yazıldı. İdris gol adına boş geçtiği ilk haftada mücadelesi ve rakip defansa verdiği rahatsızlıkla adeta görevini yerine getirdi.
Süper Amatör Lig’in ilk haftasında Kuştepe Arena Stadı’nda Tavşantepespor’u aüırlayan Çayırovaspor rakibini Ahmet’in ayağından kazandığı tek golle geçti

İki takımda da ligin ilk haftası olması nedeniylebüyük heyecan içinde çıktığı karşılaşmada Tavşantepespor’un sert futbolu Çayırovaspor’a istediği futbolu oynatmadı.Ancak konuk ekibin sert futbolu kendisi içinde pahalıya mal oldu. Tavşantepespor ikinci yarıda iki futbolcusunun kırmızı kartla atılması ile maçı 9 kişi tamamlayabildi.

TRİBÜNLER ÇOĞALMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon taraftarların ve futbolseverlerin yoğun ilgi göstermediği Çayırovaspor karşılaşmaları sonrasında ligin ilk haftasında tribünde yeşil siyahlı takıma destek veren Çayırovalılar görüldü. Tavşantepespor kulüp başkanı ile protokol tribününde yer alan Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin’in yanı sıra Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Meclis Üyeleri ve çevre ilçelerden gelen spor adamları karşılaşmayı izleyen isimler oldu.

KADRO KALİTESİ DE HEYECAN YAPT

Engin, Muammer, Güney, Ömer, Bora,, İdris, Fatih, Gökhan gibi önemli oyuncuları ile sahaya çıkan Çayırovaspor’da  Talha oynamazken Nihat’ta ikinci yarı karşılaşmaya dahil oldu. Ancak çok koşan ve sert bir futbol tercih eden Tavşantepespor Çayırovaspor’un istediği futbolu sahaya yansıtmasına izin vermedi. İlk yarıda Güney’in sol kanttan ark arka direğe ortaladığı topa İdris ve Ahmet birlikte çıktılar. İdris kafa vuruşu yapmak yerine topu Ahmet’e bırakınca yağının içi ile düzgün vuruşu ağları buldu ve Çayırovaspor’a 3 puan kazandıran gol skorboarda yazıldı. İdris gol adına boş geçtiği ilk haftada mücadelesi ve rakip defansa verdiği rahatsızlıkla adeta görevini yerine getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.