İLKER ÇAKIR YAVUZ UNSUR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Spor 18.09.2015 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLKER ÇAKIR YAVUZ UNSUR’A TEŞEKKÜR ETTİ

İLKER ÇAKIR YAVUZ UNSUR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, eski Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur’a teşekkür etti. Unsur, başkanlık yaptığı dönemde Gebzespor forması giyen Bora Marangoz’un alacaklarını ödeyerek kulübün önünden bir engeli daha kaldırmıştı. Başkan İlker Çakır da Yavuz Unsur’a teşekkür ederek, Bora’nın gönderdiği feragatnameyi sosyal medyadan yayınladı. 2008-2011 yılları arasında Gebzespor forması giyen Bora Marangoz’un, Gebzespor’dan alacağı kalmadığına dair gönderdiği evrak:  
İLKER ÇAKIR YAVUZ UNSUR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, eski Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur’a teşekkür etti.

Unsur, başkanlık yaptığı dönemde Gebzespor forması giyen Bora Marangoz’un alacaklarını ödeyerek kulübün önünden bir engeli daha kaldırmıştı. Başkan İlker Çakır da Yavuz Unsur’a teşekkür ederek, Bora’nın gönderdiği feragatnameyi sosyal medyadan yayınladı.

2008-2011 yılları arasında Gebzespor forması giyen Bora Marangoz’un, Gebzespor’dan alacağı kalmadığına dair gönderdiği evrak:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.