2015-2016 ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞI DİLOVASI'NDA YAPILDI!

Dilovası 28.09.2015 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2015-2016 ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞI DİLOVASI'NDA YAPILDI!

2015-2016 Öğretim yılının açılışı bugün Dilovası’nda yapıldı.

2015-2016 Öğretim yılının açılışı bugün Dilovası’nda yapıldı. Dilovası İlkokulu’nda yapılan törenle eğitim – öğretim yılının açılış törenini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptı. Dilovası İlkokulu’nun öğrencileriyle buluşan Işık yeni eğitim – öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere başarılar diledi. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve çok sayıda partiler ile vatandaşlar katıldı. BAYRAM HAVASI Dilovası İlkokulu’nda gerçekleşen Eğitim – Öğretim yılının açılışına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı öğrenciler bayraklarla karşıladı. AYRINTILAR GELMEYE DEVAM EDECEK.
2015-2016 Öğretim yılının açılışı bugün Dilovası’nda yapıldı.

2015-2016 Öğretim yılının açılışı bugün Dilovası’nda yapıldı. Dilovası İlkokulu’nda yapılan törenle eğitim – öğretim yılının açılış törenini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptı. Dilovası İlkokulu’nun öğrencileriyle buluşan Işık yeni eğitim – öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere başarılar diledi.

Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve çok sayıda partiler ile vatandaşlar katıldı.

BAYRAM HAVASI

Dilovası İlkokulu’nda gerçekleşen Eğitim – Öğretim yılının açılışına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı öğrenciler bayraklarla karşıladı.

AYRINTILAR GELMEYE DEVAM EDECEK.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.