GEBZE’DE EĞİTİM ÇITASINI BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ

Gebze 28.09.2015 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE EĞİTİM ÇITASINI BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ

Yeni öğretim yılı Gazi İlkokulu’nda açıldı

Gebze’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı yeni yapılan Gazi İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Gebze’de 2015-2015 Eğitim Öğretim Yılı Gazi İlkokulu’nda düzenlenen törenle açıldı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çolak, Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çolak eğitim ve öğretim önemine değindiği konuşmasında yeniden yapılan okullarına kavuşmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. GEBZE’NİN EN GÜZEL OKULU Daha sonra kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, ‘’Yeni eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dilerim. Gebze’nin en güzel en teşkilatlı en mükemmel okulu şu an Mevlana mahallesine yapıldı. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah burada yetişen çocuklar ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar çok çeşitli alanlarda büyük başarılara imza atacaklar” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Demirel  ‘’Sayın belediye başkanımız eğitimin gelişmesi, kalkınması ve öğrencilerin teşvik edilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiler, teşvik ettiler, yardım ettiler ve bütün öğrencilerimizin moralini düzeltecek her faaliyette Belediye Başkanımız bizim yanımızda oldu bize destek verdi’’ şeklinde konuştu. GEBZE’DE EĞİTİM ÇITASINI BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ Yeni eğitim ve öğretim yılına yeni okuluyla merhaba diyen Mevlana Mahallesi sakinleri ve öğrencilerine hitab eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, yetişmiş insan gücünün bir milletin en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi.  Köşker, “Ülke olarak zengin bir genç nüfusa sahibiz. Bu nüfusu en güzel imkanlarla geleceğe hazırlamak bizim başta gelen vazifemiz. Yeni açılan okulumuz, çocuklarımıza eğitimi en iyi imkanlarla verecek şekilde donatıldı. Böyle güzel okullar inşa ederek, hep birlikte daha çok çalışarak, Gebze’de eğitimin çıtasını hızla yukarıya çıkaracağız. Umarım yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz için güzel ve verimli geçer. Yeni okulumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni öğretim yılı Gazi İlkokulu’nda açıldı

Gebze’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı yeni yapılan Gazi İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Gebze’de 2015-2015 Eğitim Öğretim Yılı Gazi İlkokulu’nda düzenlenen törenle açıldı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çolak, Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çolak eğitim ve öğretim önemine değindiği konuşmasında yeniden yapılan okullarına kavuşmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

GEBZE’NİN EN GÜZEL OKULU

Daha sonra kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, ‘’Yeni eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dilerim. Gebze’nin en güzel en teşkilatlı en mükemmel okulu şu an Mevlana mahallesine yapıldı. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah burada yetişen çocuklar ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar çok çeşitli alanlarda büyük başarılara imza atacaklar” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Demirel  ‘’Sayın belediye başkanımız eğitimin gelişmesi, kalkınması ve öğrencilerin teşvik edilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiler, teşvik ettiler, yardım ettiler ve bütün öğrencilerimizin moralini düzeltecek her faaliyette Belediye Başkanımız bizim yanımızda oldu bize destek verdi’’ şeklinde konuştu.

GEBZE’DE EĞİTİM ÇITASINI BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ

Yeni eğitim ve öğretim yılına yeni okuluyla merhaba diyen Mevlana Mahallesi sakinleri ve öğrencilerine hitab eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, yetişmiş insan gücünün bir milletin en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi.  Köşker, “Ülke olarak zengin bir genç nüfusa sahibiz. Bu nüfusu en güzel imkanlarla geleceğe hazırlamak bizim başta gelen vazifemiz. Yeni açılan okulumuz, çocuklarımıza eğitimi en iyi imkanlarla verecek şekilde donatıldı. Böyle güzel okullar inşa ederek, hep birlikte daha çok çalışarak, Gebze’de eğitimin çıtasını hızla yukarıya çıkaracağız. Umarım yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz için güzel ve verimli geçer. Yeni okulumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.