İşçiler Serbest

30.09.2015 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İşçiler Serbest

Irak'ın başkenti Bağdat'ta kaçırılan 16 Türk işçi, 28 gün sonra serbest bırakıldı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta 2 Eylül'de kaçırılan 16 Türk işçi, 28 gün sonra serbest bırakıldı. İşçiler, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi ile birlikte Basra'dan Bağdat'a hareket etti. Kaçırılan işçilerin 2 gün önce serbest bırakıldığı iddiasını içeren görüntüler sosyal medyada yayınlanmış ancak haber doğrulanamamıştı. DAVUTOĞLU: BAĞDAT BÜYÜKELÇİMİZ TESLİM ALDI Başbakan Ahmet Davutoğlu işçilerin serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce BağdatBüyükelçimiz teslim aldı" dedi. Davutoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor. Bu süre içinde işçilerimiz için yoğun çaba gösteren tüm Iraklı dostlarımıza kalpten teşekkür ediyorum. İşçilerimizin yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ERDOĞAN DA İŞÇİLERİ ARADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat Büyükelçisi ve iki işçi ile telefonla görüşüp tebrik etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. 2'Sİ DAHA ÖNCE SERBEST BIRAKILMIŞTI Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir şantiyede çalışan Türk vatandaşı 3 mühendis, 1 muhasebeci ve 14 işçi asker üniformalı ve maskeli kişiler tarafından kaçırılmıştı. İşçilerden Necdet Yılmaz ve Ercan Özpilavcı 2 hafta önce serbest bırakılmıştı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta kaçırılan 16 Türk işçi, 28 gün sonra serbest bırakıldı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta 2 Eylül'de kaçırılan 16 Türk işçi, 28 gün sonra serbest bırakıldı. İşçiler, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi ile birlikte Basra'dan Bağdat'a hareket etti.

Kaçırılan işçilerin 2 gün önce serbest bırakıldığı iddiasını içeren görüntüler sosyal medyada yayınlanmış ancak haber doğrulanamamıştı.

DAVUTOĞLU: BAĞDAT BÜYÜKELÇİMİZ TESLİM ALDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu işçilerin serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce BağdatBüyükelçimiz teslim aldı" dedi. Davutoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor. Bu süre içinde işçilerimiz için yoğun çaba gösteren tüm Iraklı dostlarımıza kalpten teşekkür ediyorum. İşçilerimizin yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

ERDOĞAN DA İŞÇİLERİ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBağdat Büyükelçisi ve iki işçi ile telefonla
görüşüp tebrik etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

2'Sİ DAHA ÖNCE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir şantiyede çalışan Türk vatandaşı 3 mühendis, 1 muhasebeci ve 14 işçi asker üniformalı ve maskeli kişiler tarafından kaçırılmıştı. İşçilerden Necdet Yılmaz ve Ercan Özpilavcı 2 hafta önce serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.