Bakan Işık, Bavaş'a Özal'ı Hatırlattı

Gebze 02.10.2015 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık, Bavaş'a Özal'ı Hatırlattı

1 Kasım Genel Seçimleri için bölgemizdeki çalışmalarını ve ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Bakan Fikri Işık Kars, Ardahan, Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği yönetimini ziyaret etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberinde Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker il ve ilçe yöneticileri KAISİAD’I ( Kars Ardahan Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetiminin ağırladığı siyasiler arasında aynı zamanda dernek yönetiminde yer alan Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya, Gebze Belediye Meclis Üyesi Ufuk Ekinci’de hazır bulundular. BAVAŞ SORULAR SORDU Ziyaret programı çerçevesinde KAISİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nasrettin Bavaş, Bakan Işık’a yönelik sorular sorarken Işık, “Geçmişte siz de Anavatan partisi’nde siyaset yaptınız. O dönemde Turgut Özal’a yapılanların bir benzeri hatta fazlası bugün Recep Tayyip Erdoğan’a yapılıyor. Ama ülkemiz oyunlara gelemeyecektir.”dedi.  Son 13 yıldır savunma sanayisine yapılan yatırımlara işaret eden Işık, şöyle konuştu: "Özellikle savunma sanayisine, uzay sanayisine, bu araştırmalara yaptığımız yatırımın şu son 75 günlük süreçte son derece önemli sonuçlarını aldık. 35 yıllık terörle mücadelede, özellikle PKK terörüyle mücadele tarihinde son 75 gün kadar sonuç aldığımız hiçbir dönem olmadı. Elbette şehitlerimiz oluyor. Haince, el yapımı patlayıcılarla şehit ediyorlar askerlerimizi. Karşı karşıya gelmekten çok ciddi korkuyorlar. Artık Türkiye, terörle mücadelede yerli teknolojilerini kullanmaya başladı.  1” KASIM SÜRECİNİ ANLATTI Bakan Işlık, “1 Kasım seçimine dolu dizgin gidiyoruz Türkiye tekrar istikrarı yakalayacaktır. Bunun için çok çalımak zorundayız. Partimiz Gebze'ye ciddim hizmetler yaptık. Ama Gebze’nin kaderi 2002 yılı ile birlikte değişti. Gebze altyapısı en güçlü ilçemiz. Eğitim alanında da büyük yatırınlar yapıyoruz. Devası Fatih Devlet Hastanemiz yapılıyor. Farabi, eğitim ve araştırma hastanesi olacak. Türkiye'nin yerli otomobili Gebze'de geliştireceğiz. Gebze artık sadece sanayi şehri değil bilim ve teknolojinin konumu olacak. Gebze'yi metro ile buluşturacağız. Darıca'dan Gebze'ye için proje çalışmasına başladık. Darıca, Gebze OSB ve Gebze Dilovası OSB ve Sabiha Gökçen Havalimanı projesi olacak. Gebze halkı bize her seçimde çok büyük destek verdi. 1 Kasımda da bu desteği verecek. Bu hizmetlerin alınmasında elimden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.   LİSTE TÜM KOCAELİ’NİN LİSTESİ Bakan Işık,”Kocaeli’nin tüm listesi hem Kocaeli’nin hem Gebze’nin listesidir. Hiçbir arkadaşımızın Gebze’yi ihmal etmesi düşünülemez. Gebze gündemimizin birinci maddesi oldu. Kimsenin tereddüttü olmasın. Hizmetleri hep birlikte yapacağız. Gebze’ye çok önemli hizmetlerle donattık. Artık Gebze’deki gençlerimizin daha nitelikli olarak yetişecekler. Önümüzdeki sürecin çok daha güzel olacağını inanıyorum. Teşkilatımızla el ele kol kola çalışacağız." Dedi.
1 Kasım Genel Seçimleri için bölgemizdeki çalışmalarını ve ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Bakan Fikri Işık Kars, Ardahan, Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği yönetimini ziyaret etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberinde Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker il ve ilçe yöneticileri KAISİAD’I ( Kars Ardahan Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetiminin ağırladığı siyasiler arasında aynı zamanda dernek yönetiminde yer alan Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya, Gebze Belediye Meclis Üyesi Ufuk Ekinci’de hazır bulundular.

BAVAŞ SORULAR SORDU

Ziyaret programı çerçevesinde KAISİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nasrettin Bavaş, Bakan Işık’a yönelik sorular sorarken Işık, “Geçmişte siz de Anavatan partisi’nde siyaset yaptınız. O dönemde Turgut Özal’a yapılanların bir benzeri hatta fazlası bugün Recep Tayyip Erdoğan’a yapılıyor. Ama ülkemiz oyunlara gelemeyecektir.”dedi.  Son 13 yıldır savunma sanayisine yapılan yatırımlara işaret eden Işık, şöyle konuştu: "Özellikle savunma sanayisine, uzay sanayisine, bu araştırmalara yaptığımız yatırımın şu son 75 günlük süreçte son derece önemli sonuçlarını aldık. 35 yıllık terörle mücadelede, özellikle PKK terörüyle mücadele tarihinde son 75 gün kadar sonuç aldığımız hiçbir dönem olmadı. Elbette şehitlerimiz oluyor. Haince, el yapımı patlayıcılarla şehit ediyorlar askerlerimizi. Karşı karşıya gelmekten çok ciddi korkuyorlar. Artık Türkiye, terörle mücadelede yerli teknolojilerini kullanmaya başladı. 

1” KASIM SÜRECİNİ ANLATTI

Bakan Işlık, “1 Kasım seçimine dolu dizgin gidiyoruz Türkiye tekrar istikrarı yakalayacaktır. Bunun için çok çalımak zorundayız. Partimiz Gebze'ye ciddim hizmetler yaptık. Ama Gebze’nin kaderi 2002 yılı ile birlikte değişti. Gebze altyapısı en güçlü ilçemiz. Eğitim alanında da büyük yatırınlar yapıyoruz. Devası Fatih Devlet Hastanemiz yapılıyor. Farabi, eğitim ve araştırma hastanesi olacak. Türkiye'nin yerli otomobili Gebze'de geliştireceğiz. Gebze artık sadece sanayi şehri değil bilim ve teknolojinin konumu olacak. Gebze'yi metro ile buluşturacağız. Darıca'dan Gebze'ye için proje çalışmasına başladık. Darıca, Gebze OSB ve Gebze Dilovası OSB ve Sabiha Gökçen Havalimanı projesi olacak. Gebze halkı bize her seçimde çok büyük destek verdi. 1 Kasımda da bu desteği verecek. Bu hizmetlerin alınmasında elimden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.

 

LİSTE TÜM KOCAELİ’NİN LİSTESİ

Bakan Işık,”Kocaeli’nin tüm listesi hem Kocaeli’nin hem Gebze’nin listesidir. Hiçbir arkadaşımızın Gebze’yi ihmal etmesi düşünülemez. Gebze gündemimizin birinci maddesi oldu. Kimsenin tereddüttü olmasın. Hizmetleri hep birlikte yapacağız. Gebze’ye çok önemli hizmetlerle donattık. Artık Gebze’deki gençlerimizin daha nitelikli olarak yetişecekler. Önümüzdeki sürecin çok daha güzel olacağını inanıyorum. Teşkilatımızla el ele kol kola çalışacağız." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.