Şimdi seri zamanı

Spor 06.10.2015 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şimdi seri zamanı

Manavgatspor’u yenerek 4 haftalık galibiyet hasretine son veren Darıca G.B, yarın hafta içi mesaisinde Tavşanlı Linyitspor’a konuk olacak. Kütahya deplasmanında galibiyet serisi yakalamak isteyen Darıca G.B, 3 puanı alarak hafta sonunda oynanacak zorlu Dardanelspor maçı öncesinde moral depolamak istiyor.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Darıca G.B, ligin 8.haftasında yarın deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşacak. Manavgatspor karşısında 3 puan alarak bir nebze olsun nefes alan sarı yeşilliler, Kütahya deplasmanından zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor. Manavgatspor maçında karşılaşmanın hakemi tarafından tribüne gönderilen ve Tavşanlı Linyitspor mücadelesinde takımının başında olmayacak olan Teknik Direktör Yavuz İncedal, futbolcularına galibiyetin şifrelerini veriyor. İNCEDAL TAKIMINI YALNIZ BIRAKACAK Sarı yeşilli temsilcimizde dün saat 16:30’da yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan İncedal, Manavgatspor karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutlarken, Tavşanlı Linyitspor maçının önemine değindi. Artık seri galibiyetler almaları gereken bir dönem olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam futbolcularına, ‘’Manavgatspor maçında kalitenizi gösterdiniz. Tavşanlı Linyit maçı ayağa kalkmamız için iyi bir fırsat. Manavgat maçındaki aynı mücadeleyi gösterirsek kazanmamamız için hiçbir neden yok. Hepinize güveniyorum’’dedi.
Manavgatspor’u yenerek 4 haftalık galibiyet hasretine son veren Darıca G.B, yarın hafta içi mesaisinde Tavşanlı Linyitspor’a konuk olacak. Kütahya deplasmanında galibiyet serisi yakalamak isteyen Darıca G.B, 3 puanı alarak hafta sonunda oynanacak zorlu Dardanelspor maçı öncesinde moral depolamak istiyor.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Darıca G.B, ligin 8.haftasında yarın deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşacak. Manavgatspor karşısında 3 puan alarak bir nebze olsun nefes alan sarı yeşilliler, Kütahya deplasmanından zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor. Manavgatspor maçında karşılaşmanın hakemi tarafından tribüne gönderilen ve Tavşanlı Linyitspor mücadelesinde takımının başında olmayacak olan Teknik Direktör Yavuz İncedal, futbolcularına galibiyetin şifrelerini veriyor.

İNCEDAL TAKIMINI YALNIZ BIRAKACAK

Sarı yeşilli temsilcimizde dün saat 16:30’da yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan İncedal, Manavgatspor karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutlarken, Tavşanlı Linyitspor maçının önemine değindi. Artık seri galibiyetler almaları gereken bir dönem olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam futbolcularına, ‘’Manavgatspor maçında kalitenizi gösterdiniz. Tavşanlı Linyit maçı ayağa kalkmamız için iyi bir fırsat. Manavgat maçındaki aynı mücadeleyi gösterirsek kazanmamamız için hiçbir neden yok. Hepinize güveniyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.