İlçede Deprem 5.2

07.10.2015 - 08:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlçede Deprem 5.2

İlçede Deprem oldu.AFAD depremin büyüklüğünü 5,2 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 5,5 olduğunu duyurdu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıkladığı bilgilere göre Antalya'nın Demre ilçesindeki Kaleüçağız köyünde saat 00:27'de Richter Ölçeği'ne göre 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'ne göre ise depremin büyüklüğü 5,5 olarak kaydedildi. Deprem Antalya merkez ve ilçelerinde hissedilirken vatandaşlarda panik oluştu. CAN VE MAL KAYBI YOK Yerin 34.92 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtilen depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı olmadı.
İlçede Deprem oldu.AFAD depremin büyüklüğünü 5,2 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 5,5 olduğunu duyurdu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıkladığı bilgilere göre Antalya'nın Demre ilçesindeki Kaleüçağız köyünde saat 00:27'de Richter Ölçeği'ne göre 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'ne göre ise depremin büyüklüğü 5,5 olarak kaydedildi. Deprem Antalya merkez ve ilçelerinde hissedilirken vatandaşlarda panik oluştu.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Yerin 34.92 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtilen depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.