KÜTÜPHANELER

DİLOVASI MECLİSİ TOPLANDI

Dilovası 07.10.2015 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI MECLİSİ TOPLANDI

Dilovası Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunu gerçekleştirdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşen, Ekim ayı olağan meclis ikinci oturum toplantısına açılış ve yoklama ile başlandı.  Dilovası Belediyesi’nin Ekim ayı meclisi ikinci oturum toplantısına alınan maddeler ile sonradan gündem maddesi olarak görüşülen maddeler belediye meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı Ali Toltar Meclisi olarak çok önemli işler için hep birlikte ortak kararlar aldıklarını belirterek “Bütün meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte çok önemli kararlara imza atarak yine önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. 2015 yılında ilçemiz genelinde çok önemli yatırım, hizmet ve çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam edecek. Bizler halkın hizmeti için elimizden gelen her türlü çaba, gayret ve fedakârlığı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu gayretli çalışmalardan dolayı tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Kasım ayı belediye meclisi toplantısı için 4 Kasım Çarşamba günü saat 11 de yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.
Dilovası Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunu gerçekleştirdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşen, Ekim ayı olağan meclis ikinci oturum toplantısına açılış ve yoklama ile başlandı.  Dilovası Belediyesi’nin Ekim ayı meclisi ikinci oturum toplantısına alınan maddeler ile sonradan gündem maddesi olarak görüşülen maddeler belediye meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Ali Toltar Meclisi olarak çok önemli işler için hep birlikte ortak kararlar aldıklarını belirterek “Bütün meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte çok önemli kararlara imza atarak yine önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. 2015 yılında ilçemiz genelinde çok önemli yatırım, hizmet ve çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam edecek. Bizler halkın hizmeti için elimizden gelen her türlü çaba, gayret ve fedakârlığı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu gayretli çalışmalardan dolayı tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kasım ayı belediye meclisi toplantısı için 4 Kasım Çarşamba günü saat 11 de yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.