KSMMMO’DA YENİLİKÇİLİK VURGUSU

Kocaeli 08.10.2015 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KSMMMO’DA YENİLİKÇİLİK VURGUSU

LUCA Muhasebe Programı, E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Entegrasyon ve Arşivleme Çözümleri Semineri Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Seminerde konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, önümüzdeki günlerde de eğitim seminerlerinin hız kesmeden devam edeceğini, oda üyelerinin ve stajyerlerin sürekli eğitimlerine büyük önem verdiklerini kaydetti. YOĞUN KATILIM OLDU LUCA Muhasebe Programı, E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Entegrasyon ve Arşivleme Çözümleri Semineri, KSMMMO oda hizmet binası toplantı salonunda, oda üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. YENİLİKÇİLİĞİ HEDEFLİYORUZ Seminer öncesi açılış konuşması yapan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “son yıllarda e-defter sayısında çok ciddi bir artış oldu. LUCA’ya ilişkin ikinci eğitim seminerimizi bugün gerçekleştiriyoruz. KSMMMO olarak yenilikçiliği ve sürekli eğitimi hedeflemiş durumdayız. Eğitim semineri çalışmalarımız 15 Ekim’de Sosyal Güvenlik Mevzuatı semineri ve 27 Ekim’de Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yollarına ilişkin seminerlerle devam edecek. SÜREÇ 2004’TE BAŞLADI Eğitim semineri, Gökmen’in açılış konuşmasının ardından LUCA Proje Koordinatörü SMM Cenk İçer ve GIB Entegratörü, İŞNET'in Satış Müdürü Ayhan Akgöz'ün sunumuyla başladı. Seminerde konuşan LUCA Proje Koordinatörü, SMM Cenk İçer, “süreç aslında 2004 yılında başladı. Son 5 yıldır ise kayıt dışı ekonomi ile mücadele konusunda atılan adımlarla birlikte süreç hızlanmış oldu” diyerek sözlerini tamamladı. 
LUCA Muhasebe Programı, E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Entegrasyon ve Arşivleme Çözümleri Semineri Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Seminerde konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, önümüzdeki günlerde de eğitim seminerlerinin hız kesmeden devam edeceğini, oda üyelerinin ve stajyerlerin sürekli eğitimlerine büyük önem verdiklerini kaydetti.

YOĞUN KATILIM OLDU
LUCA Muhasebe Programı, E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Entegrasyon ve Arşivleme Çözümleri Semineri, KSMMMO oda hizmet binası toplantı salonunda, oda üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

YENİLİKÇİLİĞİ HEDEFLİYORUZ
Seminer öncesi açılış konuşması yapan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “son yıllarda e-defter sayısında çok ciddi bir artış oldu. LUCA’ya ilişkin ikinci eğitim seminerimizi bugün gerçekleştiriyoruz. KSMMMO olarak yenilikçiliği ve sürekli eğitimi hedeflemiş durumdayız. Eğitim semineri çalışmalarımız 15 Ekim’de Sosyal Güvenlik Mevzuatı semineri ve 27 Ekim’de Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yollarına ilişkin seminerlerle devam edecek.

SÜREÇ 2004’TE BAŞLADI
Eğitim semineri, Gökmen’in açılış konuşmasının ardından LUCA Proje Koordinatörü SMM Cenk İçer ve GIB Entegratörü, İŞNET'in Satış Müdürü Ayhan Akgöz'ün sunumuyla başladı. Seminerde konuşan LUCA Proje Koordinatörü, SMM Cenk İçer, “süreç aslında 2004 yılında başladı. Son 5 yıldır ise kayıt dışı ekonomi ile mücadele konusunda atılan adımlarla birlikte süreç hızlanmış oldu” diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.