Bu uyum şampiyonluğu zorunlu kılıyor

Spor 08.10.2015 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu uyum şampiyonluğu zorunlu kılıyor

Dün Kütahya’da oynanan Tavşanlı Linyitspor-Darıca G.B maçına adeta çıkarma yapan Darıca ailesi şampiyonluğa kenetlendi.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, dün Tavşanlı Linyitspor’la deplasmanda karşılaştığı maçta yine yalnız kalmadı. Darıca’dan Tavşanlı’ya giderek takımlarına yalnız bırakmayan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve belediye meclis üyeleri, 1-0 kazanılan maçın ardından büyük bir sevinç yaşadılar. DARICA SEVDALISI KARABACAK 1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kalmasına rağmen, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sarı yeşillileri hiçbir maçında yalnız bırakmıyor. Yoğun programı ve yaklaşan genel seçimlere rağmen Darıca G.B’yi en uzak deplasmanlarda dahi yalnız bırakmayan Başkan Karabacak, her fırsatta söylediği ‘’Darıca G.B bizim sevdamız’’ sözlerini açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Karabacak’ın sporun içinden gelen biri olması ise Darıca G.B için büyük bir şans olarak gösteriliyor. ÖRS AİLESİYLE BİRLİKTE GELDİ Tavşanlı’da oynanan maça eşi ve çocuğuyla birlikte giden Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B’yi başarıya taşımak adına tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bölgemizin başarılı iş adamlarından Abdullah Örs, Darıca G.B’de başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana sarı yeşilli kulübü hak ettiği yere taşımak adına var gücüyle çalışıyor. Yoğun iş temposuna rağmen takımını hiçbir zaman ikinci plana atmayan Başkan Örs, örnek bir futbol yöneticisi profili çiziyor. MALZEMECİSİNDEN BAŞKANINA KADAR KENETLENDİLER Dün oynanan maç öncesinde kulübü önünde kenetlenerek birbirlerine galibiyet sözü veren sarı yeşilli futbolcular, 1-0 kazanılan maçın ardından müthiş bir sevinç yaşadılar. Maç sonunda sahaya inerek futbolcularını teker teker kucaklayan Başkan Abdullah Örs, Darıca G.B ailesinin kenetlendiğini gözler önüne serdi. Kulüp başkanından malzemecisine kenetlenen Darıca G.B, birlik ve beraberlik içerisinde ligin kendileri için yeni başladığının mesajını verdiler.
Dün Kütahya’da oynanan Tavşanlı Linyitspor-Darıca G.B maçına adeta çıkarma yapan Darıca ailesi şampiyonluğa kenetlendi.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, dün Tavşanlı Linyitspor’la deplasmanda karşılaştığı maçta yine yalnız kalmadı. Darıca’dan Tavşanlı’ya giderek takımlarına yalnız bırakmayan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve belediye meclis üyeleri, 1-0 kazanılan maçın ardından büyük bir sevinç yaşadılar.

DARICA SEVDALISI KARABACAK

1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kalmasına rağmen, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sarı yeşillileri hiçbir maçında yalnız bırakmıyor. Yoğun programı ve yaklaşan genel seçimlere rağmen Darıca G.B’yi en uzak deplasmanlarda dahi yalnız bırakmayan Başkan Karabacak, her fırsatta söylediği ‘’Darıca G.B bizim sevdamız’’ sözlerini açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Karabacak’ın sporun içinden gelen biri olması ise Darıca G.B için büyük bir şans olarak gösteriliyor.

ÖRS AİLESİYLE BİRLİKTE GELDİ

Tavşanlı’da oynanan maça eşi ve çocuğuyla birlikte giden Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B’yi başarıya taşımak adına tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bölgemizin başarılı iş adamlarından Abdullah Örs, Darıca G.B’de başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana sarı yeşilli kulübü hak ettiği yere taşımak adına var gücüyle çalışıyor. Yoğun iş temposuna rağmen takımını hiçbir zaman ikinci plana atmayan Başkan Örs, örnek bir futbol yöneticisi profili çiziyor.

MALZEMECİSİNDEN BAŞKANINA KADAR KENETLENDİLER

Dün oynanan maç öncesinde kulübü önünde kenetlenerek birbirlerine galibiyet sözü veren sarı yeşilli futbolcular, 1-0 kazanılan maçın ardından müthiş bir sevinç yaşadılar. Maç sonunda sahaya inerek futbolcularını teker teker kucaklayan Başkan Abdullah Örs, Darıca G.B ailesinin kenetlendiğini gözler önüne serdi. Kulüp başkanından malzemecisine kenetlenen Darıca G.B, birlik ve beraberlik içerisinde ligin kendileri için yeni başladığının mesajını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.