12 İlçe Kaymakamıyla Seçim Güvenliği Toplantısı

Kocaeli 08.10.2015 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

12 İlçe Kaymakamıyla Seçim Güvenliği Toplantısı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Kasım’da yapılacak 26’ncı dönem milletvekilliği genel seçimleri nedeniyle 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı düzenledi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Sarı, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, 12 ilçe kaymakamı, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı. HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Toplantı sonrasında konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Ülkemizde 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, seçimlerin ilimiz ve ilçelerimizde huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi, sandık güvenliğinin sağlanması için seçim öncesi kaymakamlarımızla bir araya geldik. Toplantıda seçim günü ve sonrasında tüm kamu görevlileri ve güvenlik güçleriyle birlikte iradenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlardan kaçınılarak, siyasi partilerin ve adayların herhangi bir baskıya ve kısıtlamaya maruz kalmadan mevzuat çerçevesinde propaganda ve benzeri çalışmalar yapmalarının sağlanması, seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları yönünde gerekli her türlü tedbir ve planlamaların ilçelerinde en üst düzeyde alınması ve titizlikle uygulanması yönünde talimatlandırdık. Tüm görevli arkadaşlara çalışmalarında başarılar diler, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Kasım’da yapılacak 26’ncı dönem milletvekilliği genel seçimleri nedeniyle 12 ilçe kaymakamıyla seçim güvenliği toplantısı düzenledi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Sarı, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, 12 ilçe kaymakamı, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı.

HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Toplantı sonrasında konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Ülkemizde 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, seçimlerin ilimiz ve ilçelerimizde huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi, sandık güvenliğinin sağlanması için seçim öncesi kaymakamlarımızla bir araya geldik. Toplantıda seçim günü ve sonrasında tüm kamu görevlileri ve güvenlik güçleriyle birlikte iradenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlardan kaçınılarak, siyasi partilerin ve adayların herhangi bir baskıya ve kısıtlamaya maruz kalmadan mevzuat çerçevesinde propaganda ve benzeri çalışmalar yapmalarının sağlanması, seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları yönünde gerekli her türlü tedbir ve planlamaların ilçelerinde en üst düzeyde alınması ve titizlikle uygulanması yönünde talimatlandırdık. Tüm görevli arkadaşlara çalışmalarında başarılar diler, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.