19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜM MAÇLAR İPTAL

Spor 10.10.2015 - 23:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜM MAÇLAR İPTAL

TFF yarın ve pazartesi günü oynanacak tüm maçları ulusal yas nedeniyle iptal etti.

Tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları Ankara'daki terör saldırısından ötürü ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle iptal edildi. Yarın ve pazartesi günü hiçbir takım sahaya çıkmayacak.   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den şu açıklama yapıldı: "Ankara'ya yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir" 
TFF yarın ve pazartesi günü oynanacak tüm maçları ulusal yas nedeniyle iptal etti.

Tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları Ankara'daki terör saldırısından ötürü ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle iptal edildi. Yarın ve pazartesi günü hiçbir takım sahaya çıkmayacak.
 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den şu açıklama yapıldı:
"Ankara'ya yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir" 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.